Live On Stage: Kijkduin opent - 19 en 20 juni 2010 Beachfestival

08/06/2010 13:43

Elmic Produkties bv.

LIVE ON STAGE: Kijkduin opent!!!

Gotcha Beach presenteert de beste coverbands van Nederland!

Op zaterdag 19 juni en zondag 20 juni a.s. wordt het strand voor Gotcha Beach in Kijkduin volledig ingericht tot een gratis toegankelijk bruisende muziekarena. Als vervolg op locaties zoals o.a. Leidseplein Amsterdam, en verschillende andere stranden aan de Noordzeekust strijkt de LIVE ON STAGE-karavaan dit keer neer op deze mooie locatie aan zee in Kijkduin.

De organisatie van dit muzikale weekend is in handen van Gotcha Beach i.s.m. LIVE Music Events. Dit alles ter ere van de opening de nieuwe boulevard in Kijkduin. Na een enorme verbouwing is Kijkduin weer helemaal klaar voor het nieuwe zomerseizoen en dit moet natuurlijk gevierd worden!

Op zaterdag 19 juni vanaf 16.00 uur en op zondag 20 juni vanaf 14.00 uur zorgen de beste coverbands van Nederland met ons Shake Up DJ Team voor één groot feest der herkenning!

Er is dan ook aan iedereen gedacht. Op zaterdagavond staat Rockmuziek centraal. Terwijl op de achtergrond de zon langzaam onder gaat, kun je genieten van een aantal spetterende Rockcoverbands. Voor de liefhebbers van de jaren '70 is er PitchLight, In the Name of speelt de U2-hits uit voornamelijk de jaren '80 en RockDonalds speelt de meest actuele hits.

Op zondagmiddag kun je met de blote voetjes in het zand genieten van een aantal zeer gevarieerde bands. Van Classic Rock tot Blues, van Dance Classics tot Smartlappen en we sluiten af met sensationele Party Rock. Kortom, er is continu iets te beleven op de strand bij Gotcha Beach in Kijkduin!

Programma zaterdag 19 juni:

17.00 uur PitchLight: 13-mans Soul, Pop, Rock coverband uit Sittard en dé Limburgse sensatie tijdens 'The Clash of the Cover Bands 2008/2009'. Vooral Soul en Rock uit de jaren '70 staat bij deze band centraal. Maar verwacht ook zeker hun Mega Top-100 hitsingle Mash up the Pieces!

19.00 uur RockDonalds: Een daverende Rockcoverband! De krachten van vier gelouterde muzikanten uit Den Haag, Leiden en Utrecht zijn gebundeld om spetterende, stevige songs te spelen. Aansprekend, overtuigend, covers met een grijns, muziek met ballen!

22.00 uur PitchLight: Wederom een set van deze spetterende Soul, Pop, Rock coverband uit Sittard.

23.30 uur In the Name of: Volgens de officiële fanclub van U2 dé No.1 U2-tribute band van Nederland en zij kunnen het weten! In the Name of zorgt voor een intense beleving van alle grote U2-hits.

Programma zondag 20 juni:

14.30 uur Souk Ma Lens: Blues, Rock en Pop, dat is wat je kan verwachten van een optreden van de band Souk Ma Lens. Geniet van de onverslijtbare krakers van o.a. Gary Moore, Robert Cray, Joe Bonamassa, John Mayer en Eric Clapton. Maar ook Soul en Funk komen aan bod met invloeden van o.a. Amos Lee, Tower of Power, Commitments en Phil Collins.

16.15 uur Campaign: Afgelopen april werden de vijf mannen uit Horst in de poptempel 013 in Tilburg gekroond tot winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award'. Deze topband brengt vooral Classic Rock met indrukwekkende meerstemmige zang.

18.00 uur Noises R Back: Noises R Back is een Dance Classics band die meer doet dan alleen muziek maken. De muzikanten zijn allemaal door de wol geverfd en kunnen terugzien op een lange muzikale carrière. Ondersteund door een geoliede en strakke band, brengen een zanger en twee zangeressen een dynamische show waarbij het publiek wordt betrokken én vermaakt.

21.00 uur Rattlesnake Shake: 5 mans Rock coverband uit Oss. Deze winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2006/2007' zal ongetwijfeld haar Mega Top-100 hitsingles Babica, Wild Boys en It's Like That ten gehore brengen.

De organisatie is in handen van Gotcha Beach i.s.m. LIVE Music Events die ook initiatiefnemer en organisator is van Nederlands grootste bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso'. Door de honderden competitierondes en de duizenden bands die zich jaarlijks inschrijven, heeft 'The Clash of the Cover Bands' het beste overzicht van de stand van zaken in de wereld van de coverbands. De focus ligt op herkenbare en kwalitatieve covermuziek, met een hoog entertainmentgehalte.

To hear, to see, to be impressed!

Kortom, het strand in Kijkduin is op 19 en 20 juni a.s. absoluut 'the place to be' voor iedereen die van gezelligheid en livemuziek houdt! Meer informatie over het evenement en de optredende bands is te vinden op www.theclashofthecoverbands.com.

http://www.theclashofthecoverbands.com