Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Rondrijdende reclame voor âHet Julianaparkâ in Hoogezand (persbericht 035, 2010)

Vanaf woensdag 9 juni 2010 start een promotiecampagne voor het woningbouwproject Het Julianapark: groenstedelijk wonen op een toplocatie. Een zijlader van Stadsbeheer gaat rondrijden met reclame voor de verkoop van 34 kavels. Op de kavels kunnen de woningen welstandsvrij gebouwd worden. Ook advertenties in dag- en weekbladen en billboards langs het spoor en de toegangsweg naar Het Julianapark zijn onderdeel van de campagne.

Stadsbeheer heeft een nieuwe zijlader en gaat voor het eerst rondrijden met reclame voor een woningbouwproject van de gemeente. Hiermee probeert de gemeente inwoners te verleiden om een kavel te kopen in dit plan. Sinds september vorig jaar zijn er 4 kavels verkocht en er zijn 6 in optie.

Â

De kavels in Het Julianapark zijn te koop v.a. â¬70.000,- incl. BTW. De oppervlakte is v.a.350 m2 en de kavelprijs bedraagt â¬160,- m2 excl. BTW. De kavel kan voor maximaal zes maanden gereserveerd worden en is niet overdraagbaar. De reserveringsvergoeding bedraagt ⬠300,00, inclusief BTW. Restitutie hiervan vindt alleen plaats bij kavelverkoop. Iedere gegadigde krijgt een schriftelijke bevestiging van de reservering.

Â

Het Julianapark ligt ten westen van Martenshoek, ingeklemd tussen de spoorlijn Groningen-Nieuweschans en de Julianastraat. Het grenst aan de westzijde aan de sportvelden van voetbal-vereniging FVV en aan de oostzijde aan de locatie van de Hooge Horst. Het Julianapark wordt ontwikkeld op twee niet meer gebruikte voetbalvelden. Het gebied is ongeveer 4 hectare groot. Het Julianapark wordt goed ontsloten, zowel door het openbaar vervoer als over de weg. Het station Martenshoek ligt op 300 meter afstand. De buslijnen 73 en 76 (richting Groningen en Emmen) en de servicebus (lokaal openbaar vervoer) hebben een halteplaats bij de rotonde op de Gorechtlaan. Via de A7 heeft het gebied een goede verbinding met onder andere de stad Groningen. En het winkelcentrum Martenshoek is op loopafstand.

Â

Een informatiepakket kunt u aanvragen via 0598 - 373893 of via julianapark@hoogezand-sappemeer.nl. Ook liggen deze bij de receptie in het gemeentehuis. Voor meer informatie www.hoogezand-sappemeer.nl .