Provincie Drenthe

Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld

Vuurwerkbesluit; ontbrandingstoestemming aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld ten behoeve van het ontbranden van professioneel en consumentenvuurwerk te Schoonebeek

Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij aan Wagenvoort Vuurwerk BV te Wapenveld toestemming verlenen voor het ontbranden van professioneel en consumentenvuurwerk op het evenemententerrein Kerkeind, gelegen aan het Kerkeind te Schoonebeek, op 28 augustus 2010 tussen 21.30 uur en 23.00 uur.

De ontbrandingstoestemming en de bijbehorende stukken (waaronder de aanvraag, de vergunning van Wagenvoort Vuurwerk BV en het werkplan) liggen vanaf 9 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder als volgt ter inzage:

* bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;
* bij de provincie Drenthe, bezoekadres: Lauwers 1 te Assen, op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

* U kunt de tekst van het besluit ook digitaal bekijken op www.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen.

Gedurende deze termijn is het voor belanghebbenden mogelijk tegen de ontbrandingstoestemming bezwaar in te dienen bij gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met mevrouw R. Berends, telefoonnummer (0592) 36 55 11.

Documenten


* Besluit