Intersport Meyers reikt Rucanor sponsorpakket uit aan T.V. Poseidon

09/06/2010 11:14

Rucanor Europe BV

In het kader van de nationale Rucanor sponsoractie voor amateursporters en -teams overhandigde Arnold Meyers het officiële Rucanor sponsorpakket uit aan leden van T.V. Poseidon. Zij zijn een van de 200 winnaars van de sponsoractie.

Nationale sponsoractie

Rucanor startte de actie in het najaar van 2009. Via de website en winkels zijn amateursporters en teams met een leuke of bijzondere ambitie uitgenodigd om mee te doen met de nationale sponsoractie voor amateurs. Martijn Nelissen, CEO van Rucanor: "Rucanor staat voor puur sportplezier. Daarnaast zien wij dat het voor amateursporters in deze tijd steeds lastiger wordt om sponsors te vinden. Vandaar dat wij deze actie in samenwerking met de sportvakhandel hebben ontwikkeld. Want het is belangrijk dat Nederland in beweging blijft. Wij leveren daar graag een bijdrage aan."

Nieuws via de weblog

Het officiële sponsorpakket van Rucanor bestaat uit een kledingpakket voor de sporter of het team en bij de sport behorende accessoires. De tegenprestatie van de winnende sporters is overzichtelijk: er wordt van hen verwacht dat zij hun verrichtingen met elkaar delen op de Rucanor website. In een speciale weblog op www.rucanor.com kunnen wedstrijdverslagen, foto's en filmpjes worden gepubliceerd. Martijn Nelissen: "Het is leuk om die ervaringen te delen. Mogelijk gaan de sporters elkaar ontmoeten of inspireert het andere mensen in hun omgeving om in beweging te komen. Want daar gaat het natuurlijk om."

Over Rucanor

Rucanor, opgericht in Nederland (1956), is een sportmerk dat modern design en kwaliteit koppelt aan een realistische prijs. Als recreatief familiemerk werkt Rucanor continu aan de ontwikkeling van haar uitgebreide collectie sportieve kleding, accessoires en schoenen. Op dit moment wordt een uitgebreide functionele sportcollectie voor fitness, running en tennis ontwikkeld. De nieuwe street fashion schoenencollectie met de bekende 'stars en stripes' is verkrijgbaar bij de schoenenwinkels.

Rucanor werkt nauw samen met de professionele sportvakhandel. De producten van Rucanor worden in ruim 40 landen verkocht.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.rucanor.com