Politie Twente

Persberichten Politie Twente 9 juni 2010

Vrouw gewond bij aanrijding

Enschede

Woensdagochtend 9 juni vond omstreeks 07.15 uur een aanrijding plaats op de kruising Haaksbergerstraat/Usselerrondweg in Enschede. Hierbij raakte een 19-jarige vrouw uit Enschede gewond.

Een 35-jarige automobilist uit Enschede reed op de Usselerrondweg, komende uit de richting van de Broekheurnerring. Bij de kruising met de Haaksbergerstraat wilde hij linksaf slaan, richting Haaksbergen. Hij zag het tegemoetkomende verkeer over het hoofd, waardoor een frontale aanrijding ontstond tussen de 35-jarige automobilist en de 19-jarige automobiliste. Het dak van de auto van de 19-jarige automobiliste moest worden opengeknipt, waarna de Enschedese uit de auto werd gehaald. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. (2010051471)

Man gewond bij aanrijding

Rijssen

Een 56-jarige man uit Rijssen raakte dinsdag 8 juni gewond bij een aanrijding op de kruising Nijverheidsstraat/Fahrenheitstraat in Rijssen. Dit gebeurde omstreeks 18.15 uur.

Een 38-jarige man uit Enter reed als bestuurder van een vrachtwagen met aanhangwagen op de Nijverheidstraat in Rijssen. Hij verleende geen voorrang aan de van rechts komende 56-jarige bestuurder van een bestelbus die uit de Fahrenheitstraat kwam rijden. De bestelbus kwam tussen de vrachtwagen en de aanhangwagen terecht, werd meegesleurd en om zijn as gedraaid en kwam tot stilstand op een parkeerplaats van een bedrijfspand. De 56-jarige bestuurder van de bestelbus moest met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. (2010051391)

Gevaarlijke medicijnen ontvreemd Enschede
Van een 44-jarige man uit Enschede is in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 juni een tas met daarin medicijnen ontvreemd. De man was op het Stationsplein in Enschede in slaap gevallen. Toen hij wakker werd, ontdekte hij dat zijn tas was gestolen. De politie verzoekt een mogelijke vinder om de medicijnen af te geven op het politiebureau of bij een apotheek.

De medicijnen, Methadon van het merk Sandox 5mg, zijn verpakt in 8 strips van elk 10 tabletten.

De politie waarschuwt voor mogelijke schadelijke effecten voor de gezondheid die de medicijnen zouden kunnen veroorzaken bij (onjuiste) inname, bijvoorbeeld door kinderen. De vinder wordt dringend verzocht de medicijnen af te geven op het politiebureau of in te leveren bij een apotheek.
Politie Twente