Sportfondsen Nederland NV

SportPlaza Moerdijk accommodatie van het jaar

SportPlaza Moerdijk is tijdens de Landelijke ManagersDagen 2010 verkozen tot accommodatie van het jaar.

Het was voor directeur Cees van Dongen, een grote verassing. Te midden van 70 collegas mocht hij naar voren komen om de prijs voor Sportfondsen accommodatie van het jaar in ontvangst te nemen. Hij ontving van Sportfondsen Groep directeur Han Witvoet een stevige handdruk, een oorkonde en een waardecheque voor de personeelsvereniging.

Sportplaza Moerdijk exploiteert een multifunctioneel vrijetijds- en vergadercentrum in Klundert en vier zwembaden in omliggende gemeenten

Sportplaza Moerdijk ontving de prijs voor het uitstekende werk van afgelopen jaar. Zo heeft SportPlaza Moerdijk intensief geïnvesteerd in de relatie met de gemeente. Er is een sfeer van wederzijds vertrouwen, elkaar helpen, elkaar iets gunnen. SportPlaza Moerdijk is er voor iedereen: van geboortefeestje tot begrafenis, van kinderfeestjes tot zakelijke uitjes.

Service bieden met een glimlach en gastgerichtheid zitten diep geworteld in deze lokale onderneming. De manager, zijn managementteam en de medewerkers geven echt invulling aan termen als ondernemerschap, buiten de geijkte paden denken en innovatieve activiteiten ontwikkelen. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft hier een heel bijzonder tintje gekregen. De ligweide wordt gemaaid door een kudde schapen. Hiermee wordt de CO2-uitstoot beperkt. Nog een reden voor toekenning van de prijs aan SportPlaza Moerdijk, is dat er niet alleen oog is voor een financieel gezonde bedrijfsvoering, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Mede hierom mag SportPlaza Moerdijk zich een jaar lang de beste vestiging van Nederland noemen.

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 90367
1006 BJ Amsterdam

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl