Karin Siemes winnares Trofee Manager Exportbinnendienst 2010

09/06/2010 14:39

Fenedex

Op 8 juni j.l. is Karin Siemes van Marel Stork Poultry Processing B.V. uitgeroepen tot winnares van de Trofee Manager Exportbinnendienst 2010. De jury prees haar kennis en kunde van het exportvak, haar vermogen om kritisch naar de eigen organisatie te kijken, haar ambitie om steeds maar weer te willen verbeteren en met name haar hoge betrokkenheid en teamspirit. Met als resultaat een hoge mate van efficiency in de totstandkoming en afwikkeling van exporttransacties.

Karin Siemes wist in een spannende finale haar mede-finalisten Diana Bonestroo (Alpuro Breeding) en Klaas Knies (Duyvis Wiener B.V.) te verslaan. Deze drie bedrijven vervullen, met hun succesvolle exportaanpak, een voorbeeldfunctie voor andere Exportbinnendienst afdelingen in Nederland.

Fenedex Trofee Manager Exportbinnendienst

Exportorganisatie Fenedex reikt deze prijs jaarlijks uit en onderstreept hiermee het belang van de exportbinnendienst voor het succes van de Nederlandse export.

Prijzen

De winnares kreeg een speciaal voor de verkiezing door Royal Leerdam Crystal ontworpen kristallen schaal. Deze schaal symboliseert de 'spin in het web' functie van de exportbinnendienst. Ze mocht naast de Trofee ook een geldprijs van 2500,- euro van hoofdsponsor Rabobank International in ontvangst nemen.





http://www.fenedex.nl