Buurtleven.nl zoekt de Mooiste WK-Straat van Amsterdam

09/06/2010 16:06

Buurtleven.nl BV

Amsterdam, 9 juni 2010 - De Amsterdamse buurtwebsite Buurtleven.nl is op zoek naar de mooist versierde straat van Amsterdam. De winnaar wordt beloond met de eretitel 'Mooiste WK-Straat van Amsterdam' en een oranje straatfeest.

Buurtleven.nl kleurt oranje. Met een speciaal WK-dossier (www.buurtleven.nl/wk) en met de make-over die Buurtleven.nl begin juni kreeg: een nieuwe website, een uitbreiding van 3 stadsdelen naar heel Amsterdam én een nieuw oranje/ groen jasje.

Maar niet alleen Buurtleven.nl kleurt oranje, heel Amsterdam kleurt oranje. Vlaggetjes, slingers, ballonnen, megabanners, complete doelen in de voortuin of op het balkon: Buurtleven.nl zoekt de Mooiste WK-Straat van Amsterdam.

Amsterdammers kunnen op www.buurtleven.nl/wk hun straat nomineren voor deze eretitel. Door campagne te voeren voor hun straat en hun buren te laten stemmen vergroten zij hun winkansen. De straten met de meeste stemmen en steunbetuigingen worden op dinsdag 22 juni bezocht en beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar wordt uitgeroepen tot 'Mooiste WK-Straat van Amsterdam' en beloond met een straatfeest inclusief Zuid-Afrikaanse barbecue op donderdag 24 juni.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.buurtleven.nl/wk