Gemeente Cromstrijen


Buitensluisse paardenmarkt 2010
(03-06-2010)

Gezelligheid en vertier. Dat vind je ieder jaar weer terug op de Buitensluisse paardenmarkt. Struinend langs de vele kramen op zoek naar leuke aanbiedingen. Met de kinderen naar de kermis, onder het genot van de aanwezige etenswaar. Kortom, even weg van de waan van de dag en genieten van deze jaarlijkse traditie. Dat kan woensdag 9 juni voor de 299e keer!

Verkeersmaatregelen
Vanwege de paardenmarkt worden de Burg. de Zeeuwstraat vanaf de Hallinxweg, de Voorstraat, de Torenstraat, de Dorpshaven en de Koninginneweg ter hoogte van de Zomp afgesloten voor alle verkeer. Dit gaat in op dinsdagavond 8 juni om 18.00 uur en duurt tot woensdagavond 19.00 uur of zoveel langer als nodig is. Gedurende deze periode is:
* de wijk Numansdorp oost alleen bereikbaar via de Randweg of de Middelweg/Weth. Van de Veldenweg;
* de wijk Numansgors bereikbaar via de Rondweg/Middelweg/Tweede Dwarsweg/ Torensteepoldersekade;
* de wijk Numansdorp west bereikbaar via de Middelsluissedijk WZ/Zijplaan. Parkeren
Om het verkeer in goede banen te leiden, treft de gemeente verschillende maatregelen. Vooral de parkeerproblematiek krijgt de nodige aandacht van de politie. Let u daarom goed op de aanduiding van deze verkeersmaatregelen. Dit voorkomt ongewenste bekeuringen en een domper op een gezellige dag. Als extra parkeervoorziening kunt u de daarvoor aangewezen grasstroken gebruiken. Ook het parkeerterrein bij het gemeentehuis staat volledig ter beschikking.

Openbaar vervoer
Vanaf dinsdagavond 18.00 uur is het eindpunt van Arriva niet de Randweg, maar het gemeentehuis aan de Buttervliet. De halten die tussen het centrum en de Buttervliet en het eindpunt aan de Randweg, komen tijdelijk te vervallen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Cromstrijen via telefoonnummer (0186) 656100 begin_of_the_skype_highlighting (0186) 656100 end_of_the_skype_highlighting.