Royal Boskalis Westminster N.V.

Published: 07:59 CEST 09-06-2010 /HUGIN /Source: Koninklijke Boskalis Westminster N.V. /XAMS: TICKER BOKA /ISIN: NL0000852580

62% Boskalis aandeelhouders kiest stockdividend

Papendrecht, 9 juni 2010

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakt bekend dat 62,4 procent van de aandeelhouders heeft gekozen voor een dividend in de vorm van gewone aandelen. Als gevolg daarvan geeft Boskalis vandaag 2.322.974 nieuwe gewone aandelen uit. Op grond van de regels van Euronext Rulebook Book I moeten deze aandelen tot de handel worden toegelaten aan NYSE Euronext Amsterdam. Deze toelating zal op 9 juni 2010 plaatsvinden. Na vandaag bedraagt het totale aantal gewone aandelen Boskalis 100.974.263. Uit artikel 5:4 onder e van de Wet op het financieel toezicht vloeit voort dat geen verplichting tot publicatie van een prospectus bestaat in verband met de toelating.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Wij leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met ondermeer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Met de activiteiten van SMIT leveren wij een breed spectrum aan maritieme diensten en hebben daarnaast strategische partnerships in het Midden-Oosten (Archirodon) en in de offshore dienstverlening (Lamnalco). Wij hebben belangrijke thuismarktposities in Europa en daarbuiten, beschikking over een veelzijdige vloot van meer dan 1.000 units en zijn actief in circa 65 landen, verspreid over zes continenten. Boskalis heeft inclusief haar aandeel in partnerships circa 14.000 medewerkers in dienst. In 2010 viert Boskalis haar 100- jarig bestaan.

Voor nadere inlichtingen: