TomTom


TomTom app voor iPhone ondersteunt Apple iOS 4 multitasking functionaliteit

Jun 08 2010

TomTom app voor iPhone ondersteunt Apple iOS 4 multitasking functionaliteit

~ Optimale navigatie op basis van iOS 4 multitasking functionaliteit zoals gisteren gepresenteerd tijdens Apple WWDC ~

Amsterdam, 8 juni 2010 - TomTom introduceert multitasking functies voor de TomTom app voor iPhone. Deze nieuwe versie, compatibel met iPhone iOS 4, wordt na de lancering van iPhone iOS 4 op 21 juni ter beoordeling voorgelegd aan Apple. De TomTom app voor iPhone biedt een aantal nieuwe mogelijkheden, waaronder de ondersteuning voor multitaskingmogelijkheden*, waarmee gebruikers turn-by-turn begeleiding krijgen tegelijkertijd met het gebruik van andere applicaties.

De huidige versie van de TomTom app voor iPhone (versie 1.3) is verkrijgbaar via de App Store en zowel bestaande als nieuwe app-bezitters kunnen de nieuwe versie direct downloaden zodra deze beschikbaar is, zonder extra kosten. Om nieuwe gebruikers te stimuleren om de applicatie toe te passen, biedt TomTom momenteel de Benelux en West-Europese versie van de app aan tegen een kortingstarief van respectievelijk EUR49,99 en EUR59,99.

In navolging op de recente promotie, maakt TomTom daarnaast haar bekroonde HD Traffic(TM) Service beschikbaar voor gebruikers tegen een nieuw tarief, waardoor het ontwijken van files nog gemakkelijker wordt. Een abonnement van 12 maanden op TomTom HD Traffic is met ingang van vandaag voor de TomTom app verkrijgbaar voor EUR29,99, maarliefst EUR20 lager dan de oorspronkelijke prijs. Met TomTom HD Traffic ontvangen TomTom app-gebruikers steeds real-time de laatste informatie over rijtijden en ongevallen. Zodra ergens op de route een vertraging wordt gesignaleerd, krijgen gebruikers daarvan een melding en kunnen ze automatisch een snellere, alternatieve routesuggestie ontvangen. TomTom HD Traffic is een optionele dienst die verkrijgbaar is via in-app aankoop.

"TomTom blijft voortdurend innoveren en gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden van het iPhone-besturingssysteem. Daardoor kunnen gebruikers van de TomTom app profiteren van een combinatie van de meest geavanceerde en veelgeprezen functies van TomTom en de unieke functionaliteit van de iPhone," aldus Tom Murray, senior vice president marktontwikkeling bij TomTom Inc. "Wij zijn blij dat we multitaskingcapaciteiten nu kunnen integreren met de nieuwste versie van onze TomTom app. Daardoor kunnen we gebruikers de zekerheid bieden van optimaal gebruik van andere iPhone-functies, gecombineerd met de beste routeaanwijzingen van hun TomTom-applicatie."


*Beschikbaar op iPhone 3GS en 3e generaties iPod Touch waarop iOS4 draait.


- EINDE -
TomTom