Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 08.30 uur

Utrecht, 09-06-2010

Gestolen fietsen

UTRECHT De politie heeft dinsdagmorgen 8 juni twee fietsen in beslag genomen in een tuin aan de Rietstraat. De fietsen bleken gestolen te zijn.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelde de politie omstreeks 11.10 uur een onderzoek bij een huis aan de Rietstraat in. Achter in de tuin stonden meerdere fietsen, waaronder twee vrijwel nieuwe. De twee nieuwe fietsen werden gecontroleerd. Uit de controle bleek dat de twee fietsen gesignaleerd stonden als gestolen. De 49-jarige bewoonster wist van niets. De politie heeft de fietsen in beslag genomen.

Aanrijding letsel

UTRECHT Op de Nachtegaalstraat vond dinsdagmiddag een aanrijding tussen een fietsster en een scooter plaats. Een vrouw raakte hierbij gewond.

Een 17-jarige jongen uit Utrecht reed omstreeks 12.55 uur op zijn scooter over de Nachtegaalstraat. Op een gegeven moment wilde hij een vrouw op haar fiets inhalen. Tijdens het voorbijrijden, raakten de twee elkaar bij de arm. De 27-jarige vrouw uit Utrecht kwam hierdoor ten val en liep letsel op aan haar gezicht. Zij werd naar het Diaconessenziekenhuis overgebracht. De jongen bleef ongedeerd.