Ingezonden persbericht


Utrecht, 9 juni 2010 Verbijsterend mooi!

Onvergetelijk
De meest unieke plekken op aarde die je beleefd moet hebben

Onvergetelijk

- De meest unieke plekken op aarde die je beleefd moet hebben

Steve Davey, Steve Watkins, Marc Schlossman en Clare Jones Gebonden, 608 pagina's
ISBN 978 90 215 4836 4
Prijs: ¤ 24,95
Verschijningsdatum: zojuist verschenen

De succesvolle serie Onvergetelijk nam de lezer al mee naar eilanden, natuurgebieden, steden, ruïnes en exotische oorden over de hele wereld. Onbewoond of drukbevolkt, avontuurlijk of relaxed, tropisch of ijskoud: de plekken die in de serie worden beschreven zijn met recht onvergetelijk! Het nieuwe deel Onvergetelijk - de meest unieke plekken op aarde die je beleefd moet hebben biedt een compilatie van de allerbeste reiservaringen.

Bladeren door dit boek is een reis door een prachtige wereld op zich. In gedachten kan de lezer wandelen langs het Milfordpad in Nieuw-Zeeland, duiken bij het Great Barrier Reef in Australië, de getijden ontwijken bij de Mont Saint-Michel in Frankrijk, shoppen in de soek in Marokko en ademloos stilstaan bij de Taj Mahal in India. Onvergetelijk - de meest unieke plekken op aarde die je beleefd moet hebben toont een schat aan bekende, vergeten en nauwelijks ontdekte plekken en ervaringen over de hele wereld.

De krachtige fotografie en de informatieve, uitnodigende reisverhalen maken van Onvergetelijk - de meest unieke plekken op aarde die je beleefd moet hebben een fantastisch boek, dat de lezer zeker zal inspireren tot het maken van zijn eigen droomreizen. Door de luxe, gebonden uitgave is dit het ultieme cadeauboek voor iedereen die van reizen houdt!

In de serie Onvergetelijk verschenen eerder: De meest onvergetelijke reiservaringen, Onvergetelijke reizen die je gemaakt moet hebben, Onvergetelijke plekken die je gezien moet hebben en Onvergetelijke eilanden die je gezien moet hebben.

De auteurs
Steve Davey bezocht als schrijver en fotograaf verrassende culturen en verre bestemmingen. Hij publiceert in een groot aantal internationale tijdschriften. Marc Schlossman begon zijn carrière als fotojournalist en concentreert zich tegenwoordig op natuurdocumentaires en landschapsfotografie. Steve Watkins en Clare Jones trekken beiden al schrijvend en fotograferend over de wereld. Hun werk verschijnt in tijdschriften, kranten en boeken. Steve's foto's worden regelmatig in bekende galerieën geëxposeerd. Clare werkte mee aan een groot aantal BBC-documentaires en was coauteur van het spectaculaire Kosmosboek Extreme plekken.




Ingezonden persbericht