Ga met I'M WITH THE DJ naar modehoofdstad Milaan


ROTTERDAM, 20100609 -- Na een succesvolle kick-off en een waanzinnige catwalkshow komt het Rotterdamse fashionmerk I'M WITH THE DJ opnieuw met een spectaculaire actie. Ter ere van de tweede editie van de I'M WITH THE DJ clubnight wordt er via Radio Decibel een reis weggeven naar Milaan.

Clubnight in de Thalia Lounge
De tweede clubnight van I'M WITH THE DJ vindt plaats op zaterdag 12 juni in de Thalia Lounge in Rotterdam. Voor deze avond heeft I'M WITH THE DJ een indrukwekkende line-up samengesteld bestaande uit Benny Rodrigues, Chris Rox, Rowel Sinester, Gianny S., Lennox Frederique, Nick Memphis en Sharity Jayde. Naast dat de bezoekers kunnen genieten van de muziek van deze dj's kunnen zij ook de nieuwe zomercollectie van I'M WITH THE DJ bewonderen. Ook deze avond zal er een catwalkshow plaatsvinden!

Kans op een Vespa
Behalve de reis naar Milaan stelt de organisatie ook een Vespa scooter beschikbaar voor een gelukkige winnaar van een sms-actie. Met zo'n prijs hoeft de bezoeker geen moment van zijn favoriete DJ meer te missen door files en parkeerproblemen. Kijk voor de actievoorwaarden op www.imwiththedj.nl.

I'M WITH THE DJ
I'M WITH THE DJ is een hippe, trendy maar vooral een verantwoorde kledinglijn. Alle ontwerpen van I'M WITH THE DJ zijn helemaal ` groen' en kinderarbeidvrij. De t-shirts van het merk zijn van dezelfde materialen gemaakt als dat van het tenue van het Nederlands elftal, namelijk hergebruikte PET-flessen. Een deel van de opbrengsten van de verkoop van de t-shirts zullen worden gedoneerd aan Oxfam Novib. Deze stichting zal hiervan schoolboeken kopen om kinderen te stimuleren naar school te gaan in plaats van te werken in een fabriek. I'M WITH THE DJ bewijst met haar kleding dat fashion, uitgaan en duurzaamheid prima samen gaan.

Bezoekers zijn van 23.00 tot 05.00 uur van harte welkom in de Thalia Lounge aan de Kruiskade 31 in Rotterdam. Prijs voorverkoop: ¤12,50 Prijs aan de deur: ¤15,00.





I'm with the dj