Google spreker op Search Marketing Insights


AMSTERDAM ZUID-OOST, 20100609 -- Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing? Kom dan donderdag 17 juni naar de Search Marketing Insights. Tijdens dit congres zullen experts van onder andere Google, chapter42.com, Yonego, Onetomarket en GoodMoodKid interessante kennissessies verzorgen. De Keynote spreker is Mark Berendsen van Google Nederland. Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met Twinkle Magazine en vindt plaats in het Planetarium in Amsterdam Zuid-Oost.

Internationale kennis
De sessies op Search Marketing Insights gaan onder meer over SEO ranking factoren, Google Mayday, linkbuilding, PPC, Analytics, conversions en nog veel meer. Hierbij zijn ook de laatste ontwikkelingen vanuit de SMX advanced 2010 inbegrepen. Hét internationale search event dat afgelopen maand in Londen werd gehouden. De dagvoorzitter van deze middag is dhr. Dick Ahles (RedBanana, Dutch Cowboys).

Sessies
De middag duurt van 13.00 tot 17.00. Hierin komen de volgende sessies komen aan bod:
- Keynote spreker
- SEO Ranking Factors
- Google Mayday
- Linkbuilding tips & tricks
- Advanced PPC Tactics
- Measuring Local Search
- Analytics en conversions
Geïnteresseerden kunnen het volledige programma en het overzicht van sprekers vinden op de aanmeldpagina.

Inschrijven
Deelname aan de Search Marketing Insights op 17 juni 2010 bedraagt normaal gesproken ¤ 195,- per persoon. Relaties en lezers betalen slechts ¤ 45,- en kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht op www.indenty.nl/agenda. Bij invulling van de couponcode Ind022 betalen deelnemers slechts het gereduceerde tarief. Snel reageren is belangrijk, vanwege het beperkte aantal plaatsen. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Monique Bos via 053 - 8507505 of via info@indenty.nl.

Over Indenty
Indenty is de specialist op het gebied van zoekmachine marketing. In de wereld van online marketing ondersteunt Indenty haar partners door middel van diensten en tools in het aanbieden van professionele zoekmachine marketing. Waar Indenty alle uitvoerende werkzaamheden uit handen neemt, kan de partner zich volledig richten op de verkoop van zoekmachine marketing dienstverlening.





Ingezonden persbericht