Het 21e PTC/USERWorld Event opent zijn deuren in Orlando, Florida

Circa 1800 verwachte deelnemers, die rond 3 gebundelde thema’s zijn verenigd: Training, Education en Networking oftewel T.E.N

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20100609 --

PTC (Nasdaq:PMTC), The Product Development Company®, kondigt de wereldconferentie voor gebruikers aan, het PTC/USERWorld Event te Orlando in Florida, van 7 tot en met 9 juni. Deze editie van 2010 verwacht een stijging van het aantal bezoekers ten opzichte van 2009, met rond de 1800 geboekte inschrijvingen die meer dan 300 technische of industriële presentaties kunnen bijwonen. Deze 3 dagen zullen de gebruikers of toekomstige gebruikers van PTC-oplossingen de mogelijkheid bieden om meer te weten te komen over de productstrategie en de recente ontwikkelingen van het gehele PTC-softwareaanbod. Het gehele aanbod dat vandaag de dag de volgende productlijnen omvat: Arbortext®, CoCreate®, Mathcad®, Pro/ENGINEER®, ProductView™, Windchill®, InSight™ en Relex®.

Deze 21e editie van het PTC/USERWorld Event is volstrekt gericht op ‘sociale netwerken’. Zo vult PTC het PLM Windchill®-aanbod aan en lanceert 4 op Microsoft SharePoint 2010 gebaseerde oplossingen, de nieuwe versie van het samenwerkingsplatform van Microsoft.

  • Windchill PPMLink: een oplossing voor applicatie portfolio management die sequentiële systemen of ‘stage-gate’ verbindt met unieke functionaliteiten voor het verenigen van aan programma’s en producten gerelateerde meeteenheden, om zo de zichtbaarheid en de besluitvorming te verbeteren.
  • Windchill SocialLink™: oplossing die de functionaliteiten van sociale netwerken gebruikt om gezamenlijk kennis te vergaren, om de ontwikkeling van producten te optimaliseren.
  • Windchill Web Parts for SharePoint: verzamelt kritische informatie vanuit Windchill en andere bedrijfssystemen om deze te presenteren in een vertrouwde SharePoint-omgeving, die op deze manier kan profiteren van een uitgebreide en vereenvoudigde toegang tot informatie.
  • Windchill ProductPoint 2.0: een verbeterde versie die beantwoordt aan de specifieke behoeften van het midden- en kleinbedrijf (mkb) in termen van CAO-gegevensbeheer.

Deze 3 dagen zullen de deelnemers de mogelijkheid krijgen om hun kennis van de software en het PTC-ecosysteem te vergroten. Ze zullen bovendien zien hoe andere bedrijven, met name Raytheon, Adidas of het team van BMW Oracle van America’s Cup, de software en diensten van PTC winstgevend maken.

Praktische informatie Meer informatie over PTC/USERWorld Event 2010, waaronder de uitgebreide agenda, is beschikbaar op de aan het evenement gewijde website http://www.ptcuser.org/2010/

Vindt de gemeenschap van PTC/USERWorld Event 2010 terug op sociale media: Facebook: http://www.facebook.ptcuser.org/

Twitter:http://twitter.com/ptcuser, hashtag #ptcuser10.

YouTube: http://www.youtube.com/user/ptcstudio

CONTACT:
Lies Feyen
lfeyen@ptc.com

0032-0-2716-40-50

Ticker_symbol NASDAQ:PTC
ISIN US6991732099