Jurkjes in de stijl van de sterren op CelebrityDress.nl


De stijl van Carrie voor een prikkie

AMSTERDAM, 20100609 -- Deze week is de nieuwe jurkjessite CelebrityDress.nl gelanceerd. Op de site zijn modieuze jurkjes te koop in de stijl van de sterren. De site volgt de trends van Gossip Girl, Sex and the City en andere trendsetters rond Hollywood.

Omdat mooi bij Celebrity Dress niet duur hoeft te zijn, kosten de meeste jurkjes minder dan 60 euro. Elke twee maanden komt de site met een nieuwe collectie van de laatste jurkjes, waarbij de populairste jurkjes natuurlijk langer te koop zijn. Als je een outfit koopt bij H&M of Zara weet je zeker dat minstens tien meisje hetzelfde aanhebben als jij. Dat is vanaf nu afgelopen. Jij ziet op elk feestje net zo hip uit, als Sarah Jessica Parker of Blake Lively in een jurkje van Celebrity Dress!

CelebrityDress.nl houdt er een opmerkelijke manier van promotie op na. CelebrityDress.nl onderhoudt verschillende facebookthemapagina's, waar bij voldoende fans de jurkjes worden gepromoot. Door deze low budget strategie is het mogelijk de prijzen van de jurkjes betaalbaar te houden voor `the girl next door'.

Over enige tijd is het de bedoeling om meer modeartikelen aan te gaan bieden zoals accessoires, schoenen en tassen.

Celebritydress.nl