Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
7 juni 2010
Piratenpartij

Grote 'verkiezingsbash' Piratenpartij op 9 juni in Amsterdam

AMSTERDAM - De Piratenpartij houdt op woensdag 9 juni 's avonds een grote openbare bijeenkomst in Amsterdam. De piraten verwachten in één keer met twee of drie zetels in het parlement te komen. De bijeenkomst op de avond van de Tweede Kamerverkiezingen zal derhalve een feestelijk karakter hebben.

Behalve de Nederlandse kandidaten van de Piratenpartij, zal ook Amelia Andersdotter (22) aanwezig zijn, Europarlementslid voor de Zweedse Piratenpartij en tevens de jongste Europarlementariër. Speciale gast is het Engelse "Magic Lantern" - tot voor kort onderdeel van "Inside Us All", dat al twee jaar lang 's werelds beste VJ team was volgens het toonaangevende tijdschrift DJ Mag. Dit vermaarde VJ-team zal gedurende de verkiezingsavond de visuals verzorgen en bovendien een audio-visuele set presenteren.

De avond, die onder piraten al 'Piratenpartij Verkiezingsbash' genoemd wordt, zal worden gehouden in de Winston aan de Warmoesstraat in Amsterdam. Aanvang is om 21 uur en de toegang is gratis. De Piratenpartij hoopt op een grote opkomst en nodigt hiertoe alle geïnteresseerden uit naar het Piratenpartij verkiezingsfeest te komen voor een spetterende avond die tot diep in de nacht kan doorgaan. Er zal ruime gelegenheid zijn om in informele sfeer te spreken met de diverse kandidaten, overige piraten en geïnteresseerden. Indien gewenst kunnen geïnteresseerden een exemplaar van het Piratenpartij verkiezingsprogramma aanschaffen en er ligt gratis promotiemateriaal zoals stickers. Wie hier lid wordt van de Piratenpartij wordt beloond met het unieke Nederlandse Piratenpartij t-shirt of vijf consumpties.

##

Informatie over de Winston: http://www.winston.nl/ Pers hoeft zich niet noodzakelijk aan te melden. Het is echter wel wenselijk. Dit kan via bas.grasmayer@piratenpartij.nl

Uitnodiging: http://depiratenpartij.wordpress.com/2010/06/07/woensdagavond-piratenpartijs-verkiezingsbash/ Graphics: http://dump.piratenpartij.nl/promotiemateriaal/epicinvite.jpg