Ingezonden persbericht


Volantis tekent als eerste het huurcontract voor Villa Flora

Op woensdag 9 juni wordt op de Vastgoedbeurs Provada in de RAI (Amsterdam) het eerste huurcontract voor Villa Flora getekend door Jan Houwen, Algemeen Directeur van Volantis met drs. Mark Verheijen, wethouder Economische Zaken en Floriade van de gemeente Venlo. Deze officiële ondertekening vindt plaats op de Limburgstand (hal 9, nr. 20) om 14.00 uur.

Als ontwerper en adviseur van dit buitengewoon duurzame gebouw onderstreept Volantis nu ook als gebruiker het vertrouwen in het zeer bijzondere huisvestingsconcept en bevestigt het hiermee op bijzondere wijze haar ambitie voor duurzame huisvesting.

Volantis verhuist haar hoofdvestiging in Venlo op Businesspark Noorderpoort naar Venlo GreenPark, de onderlegger van de Floriade 2012. Vanuit de nieuwe locatie zullen de activiteiten gericht worden op 4 Business Units Adviseurs & Ingenieurs, Industrial Management, Informatie Management en Green Energy. Bij Volantis werken circa 60 mensen in 3 vestigingen en op korte termijn zal eveneens nog een vierde vestiging in Rotterdam geopend worden.

Voor Villa Flora heeft Volantis als constructeur, installatieadviseur, energie en duurzaamheidsspecialist en bouwfysica samen met het Architecten- en ingenieursbureau Kristinsson, de opdrachtgever gemeente Venlo, op alle fronten ondersteund om dit icoon van duurzaamheid en innovatiekracht van de regio te realiseren.

DTZ Zadelhoff adviseert de gemeente Venlo bij de verhuur van Villa Flora. Voor meer informatie over huurmogelijkheden stuurt u svp een mail aan marcom@dtz.nl.

Zie voor meer info over Villa Flora: www.villaflora.nl Zie voor meer info over Volantis: www.volantis.nl