Leaf Business Holdings Belgium - aanvraag ingediend in het kader van de wet op de continuïteit

09/06/2010 13:20

Leaf Business Holdings Belgium S.A.

Leaf Business Holdings Belgium produceert koperen buizen voor sanitaire, verwarmings- en industriële toepassingen. De fabriek is gevestigd in Luik en stelt 140 personen te werk.

Namens de raad van bestuur van Leaf Business Holdings Belgium S.A. te Luik, afgekort LBHB (vroeger Boliden Cuivre et Zinc) wordt het volgende perscommuniqué vrijgegeven .

LBHB wordt ernstig getroffen door de economische crisis in de bouwsector . In 2009 is de vraag met meer dan 30% teruggelopen en de vooruitzichten voor 2010 zijn evenmin bemoedigend .

LBHB dat deel uitmaakt van de groep LBH S.L., heeft per 1 juni 2010 bij handelsrechtbank van Luik een aanvraag ingediend in het kader van de wet op de continuïteit . LBHB hoopt op die manier de industriële activiteiten te waarborgen en via een structuur die aangepast is aan de actuele omstandigheden haar marktpositie te behouden .

Gelet op de duur en de impact van de economische crisis hoopt LBHB via deze maatregel te kunnen zorgen voor continuïteit waarbij de rechten van eenieder worden gerespecteerd .

Namens de Raad van Bestuur,

Salvatore Piazza

Salvatore.Piazza@tub-e.com

Tel. : 04 349 98 66

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel