Ingezonden persbericht


CityZapper ® lanceert persoonlijke WK stedengids Kaapstad

Die laaste wenke vir Kaapstad maklik in jou broek sak

Speciaal voor het aankomende wereldkampioenschap voetbal (WK) lanceert CityZapper ® een speciale 'printing on demand' stedengids voor Kaapstad. Voor bezoekers die voor of na de wedstrijd enkele dagen ter plaatse zijn is de stedengids precies wat ze nodig hebben.

Op www.CityZapper.nl/kaapstad kan iedereen zelf en naar eigen inzicht een stedengids samenstellen, die een handig naslagwerk is voor hun ontdekkingstochten door Kaapstad en omgeving. Opdrachtgevers krijgen het gedrukte exemplaar binnen 5 dagen thuisgestuurd.

Het gidsje bevat naast bezienswaardigheden en musea up-to-date informatie over leuke restaurants, populaire uitgaansgelegenheden en trendy lunchspots. De informatie is verzameld door het netwerk van CityZapper ® reporters zoals airline-crew en locals. Uiteraard ontbreekt informatie over het WK-stadion niet!

Hoe werkt het??Met behulp van diverse online faciliteiten kunnen gebruikers op grond van hun eigen interesses opgeven welke typen van vermaak ze tijdens een bezoek aan Kaapstad belangrijk vinden. Men heeft daarbij de keuze uit diverse categorieën zoals bezienswaardigheden, uitgaan, musea, restaurants, etc. Met gebruik van de opgegeven persoonlijke interessemix wordt de stedengids vervolgens geheel automatisch samengesteld. Gebruikers kunnen de gids verder verpersoonlijken door het uploaden van een foto, naam en geboortedatum van de lezer. Het resultaat is een persoonlijk boekje op handzaam A6-formaat. De boekjes worden uitgegeven in full-color en hebben een persoonlijke glossy cover.

'Op basis van de klantgegevens kunnen wij alle informatie doelgericht aanbieden. Geen waslijsten met restaurants, maar kwalitatief hoogwaardige selecties, afgestemd op de specifieke behoeften van de lezer,' aldus Christian Clerx, initiatiefnemer en uitgever van CityZapper ®.

De gids vermeldt tevens unieke tips die niet op de website terug te vinden zijn. Alle tips zijn voorzien van alle belangrijke informatie zoals openingstijden en adres, net als een handig kaartje. De CityZapper ® stedengidsen zijn naast een handig naslagwerk voor de gebruiker zelf natuurlijk ook een leuk cadeau voor een vriend of vriendin. Voor bedrijven is er de optie de stedengidsen te laten printen in hun eigen huisstijl.

Wat kost het??De kosten van de gids zijn afhankelijk van het aantal pagina's en liggen gemiddeld rond E 12,95, excl. verzendkosten.

Over CityZapper ®?

CityZapper ® heeft een eigen redactie; de beschikbare informatie wordt dagelijks bijgewerkt door een netwerk van reporters, airline-crew en expats. Gebruikers van CityZapper ® beschikken hierdoor over de meest actuele en betrouwbare informatie.

Voor meer informatie zie: www.cityzapper.nl

Noot voor de redactie,