Ingezonden persbericht

Arjen Vissers nieuwe Director Marketing & Communications bij Aon Nederland


Rotterdam, 9 juni 2010 - Risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon Nederland heeft Arjen Vissers (44) benoemd tot Director Marketing & Communications.

In zijn vorige functie was Vissers verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van DHL Global Mail binnen de Benelux. Daarvoor was hij bij Carglass directeur Marketing & Communicatie. Eerder vervulde hij diverse functies in marketing, communicatie en sales bij sterke A-merken binnen zowel de zakelijke als de consumentenmarkt, waaronder E.on Energie, Whirlpool en Mercedes-Benz.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 12 vestigingen met 1.600 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 36.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Meer informatie: www.aon.nl.