Ingezonden persbericht


De Bilt, 9 juni 2010 Persbericht

Nieuw raamcontract voor Grontmij met Welsh Water

Grontmij is aangewezen als partner van Morgan Est bij de realisering van het AMP5- programma van Dwr Cymru Welsh Water voor Zuid-Wales.

Op basis van een design and build contract zal Grontmij voor Morgan Est in heel Zuid- Wales het programma voor de infrastructuur voor drinkwater en afvalwater realiseren. Bij de te leveren diensten gaat het om werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiel-, bouw-, milieu- en geotechnische werkzaamheden.

Met de totale opdracht is een bedrag gemoeid van 125 miljoen Britse pond; (circa EUR 150 miljoen) de verwachte opdrachtsom voor Grontmij bedraagt 5 miljoen Britse pond (circa EUR 6 miljoen) over de AMP5-periode van vijf jaar. De diensten die in het kader van de overeenkomst zullen worden geleverd, doen een beroep op de vaardigheden van de Grontmij-specialisten op het gebied van water, systemen en

hernieuwbare grondstoffen.

Lawrence Hughes, Group Director Water & Energy bij Grontmij, licht toe: "De samenwerking met Morgan Est onder het raamwerkcontract met Welsh Water is een belangrijke strategische overeenkomst voor Grontmij en het doet ons deugd in partnerschap samen te werken met een van de meest vooruitstrevende ondernemingen in de Britse watersector. Deze nieuwste overeenkomst getuigt van het feit dat onze projectteams onverminderd frisse ideeën en innovatieve methoden aandragen voor Morgan Est en nutsbedrijven uit de water- & energiesector.



Ingezonden persbericht