Volendam Music BV

Rotterdam, woensdag 09 juni 2010

Voetbalfan Jan Smit grote publiekstrekker Experts van Oranje

Niemand minder dan volkszanger Jan Smit gaat deze zomer de Rotterdamse Kuip op z'n kop zetten. De zanger neemt het voortouw tijdens Experts van Oranje, een festival dat volledig in het teken staat van voetbal en muziek.

Komende zomer wordt rond de tweede en derde groepswedstrijd van het Nederlands elftal op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika een groots, ongeëvenaard evenement georganiseerd. De Kuip zal veranderen in een zee van oranje, waar ruim dertigduizend fans van het Nederlands elftal in een unieke ambiance met Nederlandse topartiesten de duels van Oranje op grote videoschermen kunnen volgen.

Het belooft een groot Oranje-feest te worden. Topartiesten van Nederlandse bodem zorgen voor een onvergetelijke sfeer in dé voetbaltempel bij uitstek. Tijdens Experts van Oranje staat het summum van de Nederlandse muziekwereld op het podium. Onder meer Jan Smit, Jeroen van der Boom, Gordon, Wolter Kroes, Jannes, Thomas Berge, Lee Towers, Het Feestteam, Marianne Weber en Koos Alberts verzorgen spetterende optredens.

Het op beide dagen ruim zeven uur durende programma wordt gepresenteerd door Harry Vermeegen. Vermeegen, ook bekend als "Harry van Oranje", verruilt voor één keer zijn regenjas voor de Expert Bondscoat.

Meer weten of kaarten bestellen? Kijk dan op www.expertsvanoranje.nl.

EINDE PERSBERICHT
Noot voor de redactie,