Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 9 juni 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 9 juni t/m zondag 20 juni 2010

Woensdag 9 juni
12.30 uur
Wethouder Boeve brengt een bezoek aan de Provada.
Locatie: RAI te Amsterdam.

15.00 uur
Wethouder Buijtelaar is aanwezig bij de themabijeenkomst "Duurzame mobiliteit in de nieuwe coalities". Locatie: Vergadercentrum Jaarbeurs Utrecht, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein te Utrecht.

Donderdag 10 juni
16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Van 't Erve neemt zitting in het panel tijdens het eetcafé van de VAB (Vereniging Amersfoortse Bedrijven) met als thema 'Bereikbaarheid regio Eemland'. Wethouder Buijtelaar is hierbij aanwezig. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 81, Amersfoort.

Vrijdag 11 juni
08.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper geeft het startschot voor de 9e Ambtenaren Toertocht (ATA). Elk jaar organiseert de gemeente Amersfoort een fietstoertocht voor ambtenaren uit geheel Nederland. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 65 km, 115 km en 165 km. Locatie: Start- en finishplaats is Sportlokaal Bokkeduinen, De Bokkeduinen te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan het loopevenement 'Friday night run'. Dit is een 5 km loop door de stad. Wethouder Stoelinga geeft het startschot. Locatie: start en finish op De Hof te Amersfoort.

21.00 uur
Wethouder Stoelinga is aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst van het 75-jarig bestaan van de voetbalvereniging De Posthoorn. Locatie: Sportpark De Bokkeduinen te Amersfoort.

Zaterdag 12 juni
12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is aanwezig bij de presentatie van het bordspel 'Slag om Amersfoort'. Dit spel is ontwikkeld ter gelegenheid van de verjaardag van de stad. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

13.30 uur
Wethouder Stoelinga is aanwezig bij de aanbieding van de Sportkei-plaquette door de Club van Honderd aan museum Flehite. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Stoelinga bezoeken de BeverDoeDag georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Scouting Nederland voor de jongste scouts De Bevers. Locatie: Dierenpark Amersfoort

19.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan de 'Vuurprocessie' en het straatdiner tijdens de Boulevard of Broken Dreams ter gelegenheid van de verjaardag van de stad. Locatie: Lange Gracht te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de 16e editie van het Torenpopfestival. Locatie: Eemplein Amersfoort

Zondag 13 juni
14.30 uur
Wethouder Barendregt en wethouder Buijtelaar zijn in het kader van 'Allemaal Amersfoorts' aanwezig bij het concert 'Tuin vol Muze' Miraculeuze Verbeelding. Een samenwerking van Scholen in de Kunst en Wachtermuziek. Locatie: De tuin van villa 'De Wachter', Dr. J.P. Heijelaan 2, Amersfoort.

Maandag 14 juni
17.00 uur
Wethouder Boeve geeft samen met de heer Koolstra, directeur van de Alliantie Eemvallei de aftrap voor de oplevering van 38 eengezinswoningen in de Weide Wereld in Vathorst. Locatie: Buitenveldseweg, tegenover de Leilat in Vathorst.

18.00 uur
Wethouder Boeve geeft het startschot voor de eerste Avondvierdaagse Vathorst. Locatie: Basisschool De Marken bij de Brinkcluster in Vathorst te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Stoelinga ontvangt het Meisjes A-team van Volleybalvereniging Keistad om ze te feliciteren met het behalen van het Nederlands kampioenschap. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Dinsdag 15 juni
17.30 uur
Wethouder Boeve is aanwezig bij de Maatschap, departement Eemland, waar de heer Staal een inleiding geeft over "Politiek, Openbaar Bestuur en de Financiële Sector. Locatie: Mannenzaal, Westsingel te Amersfoort.

Vrijdag 18 juni
16.30 uur
Wethouder Van 't Erve reikt de GFT prijs uit aan de winnaar van de prijsvraag uit Afvalnieuws GFT "Doe meer met afval". Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Barendregt opent het ArteGanza Festival, een driedaags evenement wereldmuziek in Vathorst. Locatie: Evenemententerrein naast winkelcentrum Vathorst.

Noot voor de redactie,