Energizer lanceert Lumee draadloos huisverlichtingsysteem

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100609 --

Energizer Lumee is een mooie, nieuwe serie van stijlvolle lampen die op batterijen werken. Deze bieden een sfeervolle verlichting in het huis en veilig, comfortabel nachtlicht voor kinderen. Meer informatie is in meerdere talen beschikbaar op de site www.energizerlumee.eu.

Met Lumee Ambiance kunt u in ieder vertrek op snelle en eenvoudige wijze een ontspannen sfeer scheppen. Naar gelang uw stemming, kunt u met deze draadloze, draagbare lampen precies doen wat u wilt.

De Lumee-serie komt tegemoet aan de groeiende interesse die mensen in het decoreren van hun huis stellen. De verlichting is het belangrijkste element om stemming te creëren en een vertrek gezellig te maken.

Door hun chique en moderne ontwerp, staan de Lumee Ambiance lampen prachtig op zitkamertafels, bijzettafeltjes, planken of vensterbanken, waar zij planten of voorwerpen mooi licht kunnen geven. Bij deze lampen hoeft u zich geen zorgen over uw veiligheid te maken, omdat deze niet warm worden en ook geen draden hebben.

Lumee Ambiance lampen zijn leuk en ideaal om een vertrek een persoonlijk tintje te geven. Ook zijn zij goed van prijs zodat tieners en studenten deze kunnen aanschaffen om hun kamer mooi te maken. Deze lampen zijn ook perfect voor een etentje of barbecue buiten.

Lumee Ambiance komt met twee versies om verschillende interieurs te verlichten: Ocean Blue of Vera Lavare (paars). Blauw staat bekend om haar kalmerende en purificerende werking, terwijl paars met inspiratie en genezing in verband wordt gebracht.

Lumee Kids is een nachtlampje dat er als een grappig en lief teddybeertje uitziet. Kinderen voelen zich veilig met de warme en comfortabele gloed van dit nachtlichtje van Lumee Kids, dat hen kalmeert en in slaap doet vallen als het bedtijd is.

Omdat deze lampen volledig draagbaar zijn, kunnen kinderen hun Lumee Kids nachtlampje meenemen op vakantie of op kampeertrips en ook als zij ergens anders slapen. En met dit lieve teddybeernachtlampje hoeven ook de kleintjes nu niet meer bang te zijn voor donkere, onbekende plekken.

Het nachtlampje van Lumee Kids gaat na één uur automatisch uit. Het raakt niet verhit en er zijn geen draden bij het bed. Ook heeft het de speelgoedcertificering.

Alle Lumee-lampen hebben een one-touch aan/uit functie. Zij worden geleverd met 3 AA batterijen en kunnen heroplaadbare batterijen gebruiken. Lumee Ambiance duurt 37 uur en Lumee Kids 44 uur. Zij hebben allen de fabriekskwaliteitscertificering.

Energizer is toonaangevend wereldwijd voor het ontwerp en de productie van flashlampen. Met honderd jaar ervaring staat het merk bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Meer informatie op www.energizer.eu.

Foto's/Multimedia galerij beschikbaar:http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6321369〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Energizer
Verkoopteam

E; lumee@energizer.com