GGN kennispartner op Ondernemers Congressen en Zakenfestival

17/05/2010 15:32

GGN Holding B.V.

GGN treedt dit jaar op als kennispartner bij de Ondernemers Congressen en het Zakenfestival. De Ondernemers Congressen en het Zakenfestival zijn regionale events voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Als kennispartner verzorgt GGN een inspiratiesessie over winstgevend ondernemen. Deze sessie wordt gegeven door Johan Lyssens, financieel adviseur en trainer.

Het thema van de Ondernemers Congressen is 'Ondernemen anno morgen'. Bestuursvoorzitter Henk Keizer van GGN: "Dit thema sluit naadloos aan bij onze visie op creditmanagement. Vooruitkijken is één van de belangrijkste factoren bij het inschatten van risico's. Hierbij gaat het er om dat je weet wat de ontwikkelingen in een bepaalde sector of regio zijn. En dat je inzicht hebt in de actuele financiële gegevens van je bedrijf en van de markt waarbinnen je opereert. GGN helpt ondernemers graag om hun financiële bewustzijn te vergroten, daarom hebben we ervoor gekozen om als kennispartner op te trekken met Synpact, MKB Nederland en ING."

Winstgevend ondernemen

In de inspiratiesessie met Johan Lyssens worden onderwerpen behandeld zoals ondernemingsanalyse, het beoordelen van investeringen en winstgevendheid van projecten of producten en het belang van een krachtig debiteurenbeleid. Johan Lyssens heeft meer dan 25 jaar bancaire ervaring in de kredietverlening voor het MKB. Hiernaast verzorgt hij al meer dan 20 jaar opleidingen in financieel management. De deelnemers aan de inspiratiesessie kunnen na afloop een exemplaar van het Betaaltrend Jaarverslag 2010 bij de stand van GGN aanvragen. In het Betaaltrend Jaarverslag 2010 zijn de resultaten opgenomen van het onderzoek naar betaalgedrag in Nederland dat GGN jaarlijks uitvoert.

De initiatiefnemers van de Ondernemers Congressen en het Zakenfestival zijn ING, MKB Nederland en Synpact. De congressen vinden plaats op woensdag 19 mei in Almelo, donderdag 27 mei in Eindhoven en donderdag 10 juni in Rotterdam. Het Zakenfestival vindt plaats op woensdag 13 en donderdag 14 oktober in Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.ondernemerscongres.nl en www.zakenfestival.nl.

Over GGN

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Bij GGN werken ruim 1500 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen. GGN is met 28 vestigingen actief in het hele land en biedt als enige partij op landelijk niveau minnelijke incasso en gerechtelijke incasso binnen één organisatie, met eigen kantoren. Daarnaast kunnen bedrijven bij GGN terecht voor het uit handen nemen van facturatie, het volledige debiteurenbeheer, advies bij het inrichten of verbeteren van het creditmanagementproces, detachering, training en opleiding van debiteurenbeheerders, incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders. De missie van GGN is het verhogen van het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.





http://www.ggn.nl