Gemeente Halderberge


Informatiebijeenkomst Seppe

Seppe Airport wil een bedrijvenstrook aan de snelweg ontwikkelen. Hier komen luchtvaartgebonden bedrijven. Voordat de bestemmingsplanprocedure van start gaat, vinden er twee bijeenkomsten plaats. De eerste is een informatieve bijeenkomst op dinsdagavond 10 juni 2010.

10 juni 2010

Start: 19.30 uur
Locatie: Airport Seppe
Deze avond krijgen belangstellenden uitleg over de plannen van Airport Seppe. De gemeente geeft bij die gelegenheid een toelichting op het te ontwikkelen bestemmingsplan en planning daarvan.

Vervolg

Later dit jaar vindt een tweede bijeenkomst plaats. Deze inloopbijeenkomst vindt plaats zodra er meer bekend is over de invulling van het bestemmingsplan. Belangstellenden kunnen dan vragen stellen aan de aanwezige specialisten, zodat zij vrijwel direct uit eerste hand een antwoord krijgen. In het geval dat er niet direct een antwoord kan worden gegeven, wordt dit uitgezocht. Alle vragen en antwoorden worden in een document opgetekend. Dit document vormt mede input voor het te ontwikkelen bestemmingsplan.

Zienswijzen en bezwaren

Op enig moment in de procedure kunnen belangstellenden zienswijzen kenbaar maken en in een later stadium eventuele bezwaren indienen. Op die manier worden de belangen van anderen bekend en na bestudering al of niet in de planvorming betrokken. De raad neemt uiteindelijk een besluit over het bestemmingsplan.

Zie ook: "Seppe wil bedrijvenstrook ontwikkelen"