Gemeente Bernheze


10 juni Business Event

logo BOP

De nieuwe stichting Bernhezer Ondernemers Platform organiseert op donderdag 10 juni aanstaande het Business Event in Uitgaanscentrum Lunenburg, Loosbroek. Het bestuur van deze nieuwe stichting wordt gevormd door: gemeente Bernheze, Rabobank Bernheze Maasland, ZLTO Bernheze en de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) en één ondernemer die de financiën voor zijn rekening neemt.

Het is een vernieuwend event, dat business en vermaak met elkaar combineert. Deze avond kunt u ondernemers ontmoeten in verschillende kennisplatforms en tijdens een muzikale borrel.

U kunt op www.bernhezerondernemersplatform.nl entreekaarten bestellen. Met iedere bestelde kaart kunt u drie platforms bijwonen, die elk een half uur duren.

Entree EUR 50,- p.p.

De platforms zijn: Speed'eten (hier staat een heerlijk buffet voor u klaar), Social Media (informatie over moderne en snelle media), de 3P's (concrete tips in het kader van duurzaamheid), Bernheze Draait Door (talkshow over recreatief ondernemen) en Smart & Sexy (speciaal voor de vrouwelijke bezoekers).

Het officiële gedeelte begint om 21.15 uur met de bekendmaking van de Ondernemer, de Jonge Ondernemer en de Thema Ondernemer 2010.

Drie goede doelen krijgen deze avond een cheque uitgereikt.

Rond 22.00 uur begint de PPM Showband met een swingend optreden tot
01.00 uur.

Wij ontmoeten u graag op 10 juni in Loosbroek.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35