FloraHolland


SMS Prijsinformatie breidt uit met vestiging Naaldwijk

FLORAHOLLAND (3 juni 2010) - De dienst SMS prijsinformatie wordt uitgebreid. Op dit moment is de dienst beschikbaar voor Rijnsburg en Aalsmeer. Met ingang van donderdag 10 juni is de dienst ook beschikbaar voor vestiging Naaldwijk. Later dit jaar worden ook de andere vestigingen aangesloten.

Wat houdt de dienst in?
Kort nadat uw partijen geveild zijn ontvangt u één of meer SMS berichten met daarin informatie over de gerealiseerde prijs per partij en uw omzet tot dat moment. Een SMS bericht bevat informatie van één vestiging en kan maximaal vier partijen bevatten.

De dienst is niet per vestiging in te stellen. Het is aan of uit. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u één of meer SMS berichten van de vestigingen waarop u veilt, op voorwaarde dat deze vestiging is aangesloten.

U betaalt per ontvangen SMS bericht EUR 0,35. De kosten worden door vestiging Naaldwijk in rekening gebracht.

Wat gebeurt er voor huidige gebruikers?
Vanaf 10 juni ontvangen de huidige gebruikers tevens SMS berichten met prijsinformatie van partijen die zij op vestiging Naaldwijk veilen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze dienst kunt u kijken op www.Myfloraholland.com of contact opnemen met uw klantenservice.

Voorbeeld bericht ontvangen?
Het is mogelijk een voorbeeldbericht te ontvangen. U betaalt hiervoor eenmalig de reguliere kosten van uw provider voor het versturen van een SMS.
Stuur hiervoor de tekst ATL PRIJSINFO naar 4411