Gemeente Almere

Almeerse studenten organiseren ondernemersevent

10-06-2010 | Start: 16:00 | Eind: 21:00 | Locatie: WTC Alnovum, P.J. Oudweg 1, Almere Stad

Donderdag 10 juni 2010 organiseren studenten van de opleiding Information Engineering het ondernemersevent "Ondernemen doe je nu!". Met het event willen de studenten startende ondernemers uit Flevoland bij elkaar brengen en (toekomstige) studenten informeren over het opstarten en leiden van een onderneming. De initiatiefnemers van het event studeren in juli af binnen hun eigen onderneming, aan de eerder genoemde opleiding. Het ondernemersevent vindt plaats in het WTC Alnovum.

De inloop van het event start om 16.00 uur, waarbij studenten en ondernemers kennis met elkaar maken. Om 17.00 uur wordt het evenement geopend, gevolgd door een elevator pitch, waarbij tien ondernemers hun onderneming zullen pitchen aan een vakkundige jury. De jury bestaat uit drie personen, waarin onder andere de heer Meine Breemhaar (voorzitter VNO-NCW/MKB Flevoland) plaatsneemt. Aansluitend komen er een aantal interessante sprekers aan het woord. Een van de sprekers is de heer van de Kamp (directeur/eigenaar TraceBuzz), hij zal verschillende facetten van het ondernemen belichten.
De gemeente Almere ondersteunt het initiatief, omdat startende jonge ondernemers tijdens dit event op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden binnen Almere. Naast de gemeente zijn onder andere de Ontwikkelmaatschappij Flevoland en de Kamer van Koophandel aanwezig.

Deelname aan het ondernemersevent is gratis maar aanmelden is verplicht via www.ondernemendoeje.nu.

Programma
16:00 - 17:00 » Inloop
17:00 - 17:30 » Elevator pitches
17:30 - 18:30 » Sprekers
18:30 - 20:00 » Netwerkborrel