Saxion
BR>

di 08 juni 2010

Saxion installeert lector Bart Meijer

Op donderdag 10 juni wordt van 14.00 tot 16.15 uur bij Saxion in Enschede lector Bart Meijer geinstalleerd. In zijn lectorale rede "Vakmanschap in Meesterschap" gaat hij in op onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en ondernemerschap in de Maakindustie.

Het Kenniscentrum Design en Technologie viert op 10 juni ook de opening van haar nieuwe huisvesting. Enkele maanden geleden is het kenniscentrum verhuisd naar een andere, grotere, ruimte binnen Saxion in Enschede. Tijdens de borrel is er de mogelijkheid om kennis te maken met de lectoren en kunnen de nieuwe labs bekeken worden.

Bart Meijer is werkzaam voor het lectoraat Productie en Proces Innovatie van het Saxion Kenniscentrum Design en Technologie. Dit lectoraat richt zich specifiek op het versterken en ondersteunen van het innovatief vermogen van de regionale maakindustrie. Zo wordt bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar de wijze waarop de innovatieve capaciteit van de maakindustrie kan worden vergroot. Onderzoeksthema's van het lectoraat zijn onder andere: `design for cost', virtuele technieken, de versnelling van engineeringdesign, de product-conceptfase en de rol en toepassing van nieuwe materialen.

Meer informatie over het kenniscentrum Design en Technologie viasaxion.nl/designentechnologie.


-------------------------------------EINDE
PERSBERICHT-------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Suzanne van de Groep, Managementassistent Kenniscentrum Design en Technologie, telefoonnummer 053-4871731, j.h.s.vandegroep@saxion.nl.

Hier vindt u het programma van de Lectorale rede en opening Kenniscentrum Design en Technologie.


____________________ Zoek