RTL Group

'VI Oranje' tweemaal daags WK-nieuws vanaf donderdag

Oranjefans kijken vanaf donderdag 10 juni tweemaal daags RTL 7 voor WK-nieuws, sfeer, voetbalhumor en de scherpste analyses van de Nederlandse tv. In 'VI Oranje', een op 'Voetbal International' geïnspireerde voetbaltalkshow, vormen Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp de basisopstelling, die elke dag wordt aangevuld met prominente gasten uit 'de voetballerij', zoals André Wetzel, Jan van Halst, Jaap Stam, Willy van de Kerkhof, Wim Jonk, Stan Valckx, Hans van Breukelen en Aad de Mos. Maar ook BN'ers zonder (noemenswaardige) voetbalachtergrond maar met bovengemiddelde interesse in de sport komen langs, zoals Jozias van Aartsen, Prem Radhakishun, Rob Stenders, Antonie Kamerling, Ali B, John de Mol, Wouter Bos en Herman Koch. Daarnaast is er ook muziek, en wel van Alain Clark, Kane, Stevie-Ann en Di-rect.
In de uitzendingen op de eerste dag, donderdag 10 juni, zijn Gerald Vanenburg, Jan Jongbloed en Jan Smit te gast.

De thuisbasis van VI Oranje is het sfeervolle Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen, waar de heren vanaf het grote buitenterras zicht hebben op zon, zee en strand.

Tijdens het WK wordt er vanaf 17.50 uur teruggeblikt op de middagwedstrijd en vooruitgekeken naar de wedstrijden die later op de avond worden gespeeld. Late night, vanaf 22.20 uur, komt 'VI Oranje' terug en wordt er nagepraat over de gespeelde duels. Ook komen er dan bekende Nederlandse artiesten optreden om de zwoele zomeravond af te sluiten.

Uitzending: RTL 7, vanaf donderdag 10 juni, tussen 17.50 en 18.55 uur en tussen 22.20 en 23.30 uur.

vioranje.nl

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035
- 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.