FloraHolland



Eerste aanmelding dienst Totale inkoopwerkplek bloemen Aalsmeer

AALSMEER (10 juni 2010) - De firma Bloominess heeft zich als eerste gebruiker aangemeld voor de nieuwe dienst Totale inkoopwerkplek bloemen Aalsmeer. Sinds begin juni kunnen inkopers bij FloraHolland Aalsmeer op Tribune E en F vanaf één tribunewerkplek inkopen op alle tien de snijbloemenklokken in Aalsmeer. Hiermee hebben klanten toegang tot het totale aanbod bloemen in Aalsmeer. Ook de hard- en software die op de tribunebank aanwezig is, is voor de klant met een abonnement op de nieuwe dienst `Totale inkoopwerkplek bloemen' toegankelijk. Een abonnement kost 285 euro per maand.

Met deze nieuwe service wordt het aanbod van verschillende inkoopfaciliteiten in Aalsmeer uitgebreid. Inkopers krijgen hiermee de mogelijkheid om op een efficiëntere manier in te kopen: de uitbreiding van het assortiment klokdiensten maakt het gemakkelijker om een vorm van inkopen te kiezen die goed bij het eigen proces van inkopers past. Op die manier werkt de veiling ook aan vergroting van de koopkracht. De uitbreiding draagt bij aan de flexibilisering van het veilsysteem in Aalsmeer.

Fotobijschrift: Leon Nieuwenhuijsen (hoofd inkoop snijbloemen Bloominess) en Danny Lanser (inkoper Bloominess en gebruiker Totale inkoopwerkplek bloemen Aalsmeer) ontvangen een taart uit handen van veilingmeester Paul Bleeker (veilingmeester) en projectleider Claartje de Bruijn.