Grolsch blijft hoofdsponsor CSI Twente

10/06/2010 10:15

Koninklijke Grolsch NV

Koninklijke Grolsch N.V. PERSBERICHT

Enschede, 10 juni 2010

Grolsch blijft hoofdsponsor CSI Twente


-Grolsch en CSI werken samen aan topsport in Twente-

Bierbrouwer Grolsch blijft de komende jaren hoofdsponsor en exclusieve bier- en drankenleverancier van het gerenommeerde internationaal concours hippique CSI Twente. Zowel Grolsch als de familie Maathuis, organisatoren van het CSI Twente, waren erg tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en zijn dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat het contract voor vijf jaar is verlengd.

Gerard Maathuis, voorzitter van het CSI Twente: "De samenwerking met Grolsch voelt niet alleen bijzonder vertrouwd, maar is voor ons in de afgelopen jaren ook bijzonder waardevol gebleken. Gesteund door Grolsch als sponsor kunnen wij verder werken aan de toekomst van springsport op wereldniveau in Twente."

Grolsch kent een sterke regionale verankering in Oost-Nederland en verbindt zich aan topevenementen als de FBK-Games, de Enschede Marathon en de Military Boekelo-Enschede.

"Het CSI mag in bovenstaand lijstje niet ontbreken en wij zijn dan ook bijzonder blij met deze nieuwe verbintenis. Ondanks het feit dat we al ruim dertig jaar bij elkaar over de vloer komen, halen we beiden nog bijzonder veel energie uit de samenwerking", aldus Rob Snel, Managing Director Grolsch.

De 36e editie van CSI Twente vindt plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 juli 2010. Hoogtepunt is traditiegetrouw de Grote Prijs van Twente om de Grolsch Trophy op zondagmiddag. Het evenement wordt gehouden op de unieke terreinen van Erve Maathuis aan de Dorpsstraat 1 te Geesteren (Ov.).