Rabobank Nederland


---

Rabobank Foundation maakt MEEDOEN mogelijk!

9-6-2010 | MVO

Het Liliane Fonds bestaat dit jaar 30 jaar. De Rabobank Foundation en Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunen het jubileumjaar van het Liliane Fonds van harte. De doelstelling en de werkwijze van het Liliane Fonds sluiten perfect aan op het coöperatieve gedachtegoed van de Rabobank: Gelijke kansen en economische participatie voor iedereen.
Rabobank Foundation maakt MEEDOEN mogelijk!

Daarbij moeten wij samenwerken, verantwoording nemen en betrokkenheid tonen. Het doel van de Rabobank Foundation is om zoveel mogelijk mensen in de wereld een kans te geven op een zelfstandig en volwaardig bestaan. Bij het Liliane Fonds staat het kind centraal. Een kind dat wil meedoen, graag iets leert, liefst zo zelfstandig mogelijk. Die wens heeft ook het gehandicapte kind en het Liliane Fonds opent hun wereld.

Geld kan iets doen. Dat is het idee.
De Rabobank gelooft dat geld iets kan doen en niet alleen iets is. Bij de activiteiten in ontwikkelingslanden zoekt Rabobank Foundation actief de samenwerking met andere partijen, organisaties die een gelijke visie en missie op `ontwikkeling van onderaf' delen. Zo ook met het Liliane Fonds. De Rabobank Foundation steunt het Liliane Fonds onder andere met het verlenen van microkredieten aan jongeren met een handicap en ouders van kinderen met een meervoudige handicap. De Rabobank ziet dus het belang van donateurs voor het Liliane Fonds en steunt daarom de Liliane Beeldenparade van harte. Samen bereik je meer dan alleen!

Samen met de Rabobank 100.000 kinderen helpen?
U kunt meedoen! U vindt de Rabobank op het terrein van de Liliane Beeldenparade. Wij ontmoeten u graag van 10 t/m 26 juni op de parade in 's-Hertogenbosch.

Kijk voor meer informatie op www.lilianebeeldenparade.nl of op www.meedoen.nl