Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Ontwerpbeschikking hogere geluidsgrenswaarde Grotestraat 102 Sambeek

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer maakt bekend dat het de aangevraagde hogere grenswaarde voor geluid gaat verlenen voor het herbouwplan van het pand Grotestraat 102 te Sambeek. De reden voor het verlenen van een hogere grenswaarde is dat op deze geluidgevoelige bestemming de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeerslawaai wordt overschreden tot maximaal 52 dB.

Omdat het besluit verband houdt met de vaststelling van het ontwerp bestemmingsplan Grotestraat 102 te Sambeek, liggen de stukken gedurende zes weken, tegelijk met het ontwerp bestemmingsplan Grotestraat 102 Sambeek, vanaf 10 juni 2010 tot en met 21 juli 2010 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis (zie voor adres en openingstijden colofon).

Iedereen kan zienswijzen indienen. Uw zienswijze voor de ontwerpbeschikking kunt u tot en met 21 juli 2010 zowel mondeling als schriftelijk kenbaar maken aan het college, postbus 450 5830 AL Boxmeer. U kunt hierbij verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken. U kunt later alleen beroep instellen tegen de uiteindelijke beschikking als u tijdig schriftelijk of mondeling een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, tenzij u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Henk Verberk.