Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 10-06-2010

Politie ontdekt hennepkwekerij in Mahlerstraat

TILBURG: In een woning aan de Mahlerstraat heeft de politie
donderdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt. Daarbij werden twee Tilburgers aangehouden.

Agenten gingen tegen 01.00 uur een kijkje nemen na een melding over een mogelijke vechtpartij bij de woning. Omwonenden hadden een hoop geschreeuw en gegil gehoord. Ter plekke troffen ze de 49-jarige broer van de bewoner aan. Hij vertelde dat hij twee mannen had verjaagd en dat daarbij een ruit was gesneuveld. Toen de agenten poolshoogte namen in de woning, troffen ze de hennepkwekerij met 296 planten aan. Daarop werd de 49-jarige man gearresteerd. Korte tijd later kwam de 55-jarige bewoner huis, ook hij werd opgepakt. Beide mannen werden ingesloten op het bureau.

Goirlese steelt kleding van werkgever

TILBURG: De politie heeft woensdagavond rond 18.45 uur een 47-jarige vrouw uit Goirle aangehouden wegens verduistering. De vrouw gaf toe dat zij de afgelopen maanden diverse keren van haar werkgever, een kledingwinkel in de Heuvelstraat, mee naar huis had genomen. De eigenaar van de zaak had het vermoeden dat de vrouw kleding stal en sprak haar woensdag na sluitingstijd daarover aan.

Tilburger aangehouden wegens mishandeling

TILBURG: Een 36-jarige Tilburger is donderdagmorgen van zijn bed gelicht; hij werd gezocht vanwege mishandeling. Hij zou in februari 2010 in een zwembad aan de Rueckertbaan een 68-jarige vrouw mishandeld hebben. Hij trapte haar tijdens het zwemmen in haar buik, de aanleiding daarvoor is onbekend. De Tilburger is ingesloten op het bureau. Voordat hij daadwerkelijk werd aangehouden, gooide de man in zijn tuin een vuilniszak met naar later bleek harddrugs over de schutting. De vriendin van de verdachte, een 27-jarige Tilburgse, werd voor deze zaak aangehouden en mocht ook mee naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-06-2010 11:48 | © Regio Midden en West Brabant |