Partou kinderopvang neemt 4 locaties van collega Daddy Daycare over

10/06/2010 12:22

Partou

Amsterdam, 10 juni 2010 - Kinderopvanginstelling Partou heeft overeenstemming bereikt met branchegenoot Daddy Daycare over de overname van haar 4 kinderdagverblijven in Amsterdam. De overname past in de strategie van Partou om te groeien door middel van acquisities en het openen van eigen nieuwe vestigingen.

Mercatorplein en Ceintuurbaan

De Daddy Daycare Kinderdagverblijven in Amsterdam zijn gevestigd op het Mercatorplein en de Ceintuurbaan. De overname is effectief met terugwerkende kracht per 1 juni 2010 en heeft geen gevolgen voor de 12 Daddy Daycare medewerkers.

Garantie Kwaliteit

Ook de ouders/verzorgers van de kinderen zullen weinig merken van de overgang naar de Partou organisatie. Partou neemt namelijk het contract voor de opvang van de Daddy Daycare kinderen, voor het lopende jaar 2010, ongewijzigd over. Vanzelfsprekend garandeert Partou de continuïteit en kwaliteit van de kinderopvang.

Partou

Partou is een HKZ/ISO gecertificeerde kinderopvanginstelling en biedt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op ruim 120 locaties in Amsterdam en omgeving, Dordrecht en Zuidoost Drenthe. Daarnaast biedt Partou onder de naam "Gastouderopvang Nederland" opvang bij gastouders thuis in heel Nederland. De organisatie bestaat onder de naam Partou ruim 6 jaar, maar heeft meer dan 30 jaar ervaring met professionele kinderopvang. Partou is een werkmaatschappij van Kinderopvang Nederland.





http://www.partou.nl