Politie Twente

Persberichten Politie Twente 10 juni 2010

Motorrijdster gewond

Hengelo

Een 31-jarige motorrijdster uit Hengelo raakte woensdag 9 juni gewond toen zij van haar motor viel.

Woensdagmorgen 10 juni omstreeks 10.00 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de kruising Fie Carelsenstraat / Cruys Voorberghstraat in Hengelo. Een 31-jarige vrouw uit Hengelo reed met haar motor over de Fie Carelsenstraat en wilde linksaf de Cruys Voorberghstraat in rijden. De motorrijdster zag dat zijn geen voorrang kreeg van een 47-jarige automobiliste uit Hengelo. De 31-jarige moest hiervoor stoppen en kwam ten val. Door de val raakte zij gewond. De motorrijdster werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (2010051586)

Motorrijder gewond na aanrijding met automobilist Enschede
Een 46-jarige motorrijder uit Denekamp raakte woensdag 9 juni gewond tijdens een aanrijding op de Hallenweg in Enschede.

Woensdagmiddag 9 juni omstreeks 16.00 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Hallenweg in Enschede. Een 26-jarige automobilist uit Enschede reed over de Dienstweg en wilde rechtsaf de Hallenweg in rijden. Daar reed een 46-jarige motorrijder. De 26-jarige automobilist kon niet meer tijdig remmen en kwam in botsing met de 46-jarige motorrijder. Na de aanrijding schoot de motorrijder door tegen een geparkeerde auto en kwam ten val. Hij raakte gewond en werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (2010051802)

Automobiliste gewond na aanrijding Almelo
Een 37-jarige automobiliste uit Almelo raakte woensdag 9 juni gewond tijdens een aanrijding in Almelo.

Woensdag 9 juni omstreeks 16.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Egbert ten Catelaan in Almelo. Een 25-jarige automobiliste uit Almelo reed over de Egbert ten Catelaan, toen zij te laat opmerkte dat een voor haar rijdende automobiliste stil moest staan voor het rode verkeerslicht. Zij reed achterop een 37-jarige automobiliste uit Almelo. Deze schoot vervolgens door tegen een 29-jarige automobilist uit Almelo. De 37-jarige raakte gewond en werd met nek letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (2010051757)

Twee personen aangehouden voor winkeldiefstal Almelo
Een 33-jarige vrouw en een 35-jarige man, beiden woonachtig in Nijverdal, werden woensdag 9 juni aangehouden, omdat zij verdacht worden van winkeldiefstal.

Woensdagmiddag 9 juni omstreeks 16.00 uur zag een oplettende medewerker van een winkel aan de Galerij in Almelo een man en vrouw goederen stelen. Het tweetal ging er snel vandoor. De politie werd ingeschakeld en de getuige kon een goede beschrijving van het tweetal geven. Op het station in Nijverdal kon het tweetal, een 33-jarige vrouw en een 35-jarige man, worden aangehouden. Zij worden verdacht de diefstal te hebben gepleegd en zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. (2010051744)

Aangehouden voor het voorhanden hebben van messen Oldenzaal
Een 20-jarige man uit Overdinkel werd woensdag 9 juni aangehouden, omdat hij in het bezit was van twee messen. De 20-jarige werd op de Oude Almeloseweg in Oldenzaal gecontroleerd door surveillerende agenten. In de auto troffen de agenten twee messen aan. De messen werden in beslaggenomen. Tegen de 20-jarige is proces-verbaal opgemaakt. (2010051808)

Man aangehouden na mishandeling Enschede
Een 27-jarige man uit Enschede werd donderdag 10 juni omstreeks 04.30 uur aangehouden, omdat hij twee mannen had mishandeld. De 27-jarige had onenigheid met twee 20-jarige stadsgenoten. Hij deelde een kopstoot en enkel vuistslagen uit. De politie kon de 27-jarige aanhouden. Tijdens de aanhouding verzette hij zich veel verzet waardoor pepperspay noodzakelijk was om hem in bedwang te krijgen. Hij is ingesloten op het politiebureau. (2010051841)

Winkeldief aangehouden

Enschede

Woensdag 9 juni is omstreeks 17.00 uur een 34-jarige Enschedeër aangehouden, nadat hij even daarvoor in een supermarkt aan het Van Loenshof in Enschede goederen had weggenomen zonder deze te betalen. Op bewakingsbeelden was te zien hoe de man de goederen achter zijn jas stopte. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. (2010051756)

Aanhoudingen i.v.m. diefstal caravan

Almelo

Op donderdag 10 juni omstreeks 02.30 uur werden twee mannen met een auto en caravan gecontroleerd op een parkeerplaats gelegen aan de A1 bij Holten. Uit deze controle bleek dat de caravan even hiervoor gestolen was bij een bedrijf dat is gevestigd aan de Hospitaalweg in Almelo. De mannen beiden afkomstig uit Almelo en 34 en 49 jaar oud zijn aangehouden op verdenking van diefstal van deze caravan en overgebracht naar het bureau, waar zij zijn ingesloten voor nader verhoor. (2010051838)


---- --