Politie Gelderland-Midden

Arnhemse (14) vermist

Publicatiedatum: 10-6-2010 14:27:27

ARNHEM - Sinds dinsdagmiddag 8 juni wordt de 14-jarige Irene van der Horst uit Arnhem vermist. Het meisje is die dag vanuit school in Arnhem-Zuid vertrokken en sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

Het meisje is vaker van thuis weggelopen en heeft mogelijk hulp nodig. Vooralsnog zijn er bij de politie geen signalen binnengekomen dat er sprake is van een misdrijf. Irene van der Horst heeft het volgend signalement:
o 1,58 m lang en een slank postuur
o blanke huidskleur en blauwe ogen
o zwart lang haar met paarse lok
o schoenmaat: 38
Op de dag van haar vermissing droeg ze donkere kleding met felle kleuraccenten.

De politie is op zoek naar getuigen die Irene van der Horst sinds haar vermissing nog hebben gezien of nu weten waar ze verblijft. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Bericht voor de redacties: er is een digitale foto beschikbaar en te bevragen op onderstaand telefoonnummer van het persloket. (063092)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Gezin aangehouden na winkeldiefstal (AANGEPAST) 16-jarig meisje en een 12-jarige jongen uit Terborg en een 38-jarige man uit Gaanderen aangehouden in een winkel aan de Jansbuitensingel. Het viertal zou rond zeven uur goederen uit de schappen hebben weggenomen waarna ze het aan de vrouw zouden hebben gegeven. De Terborgse zou vervolgens de verpakking en beveiliging van de spullen af hebben gehaald waarna de goederen in haar tas verdwenen. De