Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 10-06-2010

Onderzoek politie: geen sprake van kinderlokker in Dorst

DORST: De politie heeft de afgelopen dagen een onderzoek ingesteld na een melding van een verdachte situatie zaterdagavond. Er werd gesproken over een mogelijke kinderlokker, maar uit onderzoek is daarvan niets gebleken.

De moeder van een 11-jarige jongen belde met de politie toen haar zoon vertelde dat hij en een 12-jarig vriendje rond 21.30 uur vanaf de Dennenlaan waren gevolgd door een man in een zwarte Saab. De auto reed stapvoets achter en naast hen. Toen de jongens bij het ouderlijk huis van de 11-jarige jongen aanbelden, reed de auto weg. De moeder noteerde het kenteken. De politie heeft gesproken met een man in Overijssel die een zwarte Saab heeft met het kenteken dat was doorgegeven. Hij verklaarde dat hij zaterdagavond thuis was; de man heeft geen
antecedenten. Er zou sprake kunnen zijn van een vals kenteken.

Wijkagent Dennis Roepan vraagt mensen in Dorst contact met op te nemen met hem via 0900-8844 als ze iets verdachts zien.

Oosterhoutse fietsendief (17) aangehouden

OOSTERHOUT: De politie heeft donderdagmorgen rond 08.15 uur een 17-jarige jongen uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt verdacht van fietsendiefstal. Op camerabeelden is te zien hoe de jongen vorige week een fiets pikte uit de fietsenstalling van een school aan de Slotlaan. De 16-jarige eigenaar van de fiets, die overigens niet afgesloten was, herkende de fietsendief. De 17-jarige jongen is voor verder onderzoek ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-06-2010 15:23 | © Regio Midden en West Brabant |