Dura Vermeer

Amsterdam - 10 juni 2010

Topdrukte op Dura Vermeer stand tijdens Provada

Dura Vermeer beleefde gisteren op vastgoedbeurs Provada in Amsterdam een topdag van bestaande en potentiële relaties die de beursstand bezochten.

Met name voorafgaand en ná de door Dura Vermeer in samenwerking met Com.wonen en Ymere georganiseerde expertmeeting over ketensamenwerking was `een bomvolle vloer' nog zacht uitgedrukt.

Geslaagde expertmeeting
Dura Vermeer, Com.wonen en Ymere kunnen terugkijken op een geslaagde expertmeeting. Met een bezoekersaantal van meer dan 200 mensen die op het thema waren afgekomen, overtrof dit de verwachtingen. De bouw moet slimmer, professioneler, de faalkosten omlaag, de kwaliteit omhoog, ketensamenwerking vergt een cultuuromslag luidde het credo van deze bijeenkomst. Marcel Noordhuis, promovendus op dit onderwerp en director Deloitte Real Estate Advisory, haalde daarbij het belang van benchmarking aan en riep de aanwezigen op hun gegevens te delen.

Koplopers
Onder leiding van Felix Rottenberg vertelden de koplopers op het gebied van ketensamenwerking, directeur Henk Homberg van Era Contour, Ronald Dielwart, lid Raad van Bestuur van Dura Vermeer, bestuurder Stefan Schuwer van Ymere, directeur Ben Pluijmers van Com.wonen en directeur Joop van der Leeuw van Dura Vermeer Bouw Rotterdam, welke acties behoeven om ketensamenwerking in de praktijk te brengen en welke hindernissen daarbij moeten worden genomen. Joop van der Leeuw over ketensamenwerking: `Het is een trendombuiging en veel leuker werken voor iedereen.'