Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

"Partner, Protect en Profit" bij Kaspersky Lab Partnerconferentie 2010 in Wenen

Evenement gericht op nieuwe producten, programma's en kansen om de marge en omzet van de partners van Kaspersky Lab te optimaliseren.

Ingolstadt, 12 mei 2010 ­ Voor de tweede keer organiseert Kaspersky Lab de Europese Partner Conferentie, van 7 tot en met 10 juni 2010 in Wenen. Partners uit heel Europa kunnen daarbij aanwezig zijn. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met Kaspersky-vertegenwoordiger Katrin Fischer-Knöbel.

Het thema van dit jaar is "Partner, Protect en Profit". Tijdens het evenement wordt besproken hoe de nieuwste technologieën van Kaspersky Lab de alsmaar groter wordende digitale vervuiling en de dagelijks 30.000 nieuwe online bedreigingen te lijf gaan. De focus zal liggen op welke kansen dit partners van Kaspersky Lab biedt om hun marge en omzet te optimaliseren. Deelnemers krijgen zo inzicht in hoe een reeks nieuwe producten, programma's en ideeën gelanceerd kunnen worden en kunnen daarnaast met verschillende partners en Kaspersky netwerken.

Partners krijgen een kijkje in de keuken wat betreft de bedrijfsstrategie, roadmap en visie, daarnaast zullen corporate en retail sessies hen meer in detail informeren. Aanwezigen kunnen daardoor zelf de topics kiezen die voor hen het meest relevant zijn. Ronde tafel-sessies met leden van het Kaspersky Lab topmanagement maken het mogelijk om over strategieën te discussiëren en bieden partners een platform voor feedback en het kenbaar maken van hun wensen.

()

Andreas Lamm

"De European Partner Conferentie vorig jaar in Tenerife was een daverend succes. Bijna alle aanwezigen die onze follow-up enquête hebben ingevuld, gaven aan dat zij graag van de partij zouden zijn in 2010", zegt Andreas Lamm, Managing Director Kaspersky Lab Europe. "Dit jaar willen wij onze nieuwe technologie in de schijnwerpers zetten en de kansen voor marge- en omzetoptimalisatie in de B2B- en de consumentenmarkt delen met onze partners".

Voor verdere informatie en de voorwaarden omtrent de deelname kunt u contact opnemen met: Katrin Fischer-Knöbel, Katrin.fischer-knoebel@kaspersky.eu, +49 - 841 981 89 252.

WEBSITE

CORPORATE NIEUWS

PRODUCT & DIENSTEN

GRATIS PROEFVERSIES

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie zie www.kaspersky.com, http://www.viruslist.com of www.threatpost.com voor het laatste nieuws over internetbeveiliging, alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner.



Ingezonden persbericht