Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT
Amsterdam, 2 juni 2010

Blinde golfer opent nieuwe locatie Bartiméus in Amsterdam

Op donderdag 10 juni opent Bartiméus aan de Osdorperban in Amsterdam officieel haar zeventiende vestiging. Dit wordt op een feestelijke wijze gevierd met leuke activiteiten, waaronder een ludieke opening, voor genodigden.

Bartiméus is een samenwerking aan het opstarten met twee academische ziekenhuizen in Amsterdam. Daarnaast is er een flinke toename van het aantal klanten in de regio Amsterdam. Het openen van een locatie aan de Osdorperban is een logische stap voor Bartiméus.

Bartiméus biedt nu in Noord-Holland dicht bij haar klanten - jong en oud - optimale ondersteuning. Of het nu gaat om persoonlijk advies, een leesloep, zelfstandig op pad gaan of een aanpassing in huis.

Deze zeventiende vestiging van Bartiméus bevindt zich op een centrale locatie in Amsterdam. Goed bereikbaar voor de slechtziende en blinde klanten. In het gebouw is sinds maart ook het Servicepunt Beleyes gevestigd, waar geïnteresseerden zonder afspraak hulpmiddelen kunnen uitproberen en aanschaffen. Beleyes is onderdeel van Bartiméus.

Officiële opening
Het officiële programma start om 15.30 uur en vindt plaats op de vide in het gebouw. Blinde golfer Ronald Boef en voorzitter raad van bestuur Bartiméus, Tobias Witteveen zullen de officiële openingshandeling op een sportieve wijze verrichten.

Persuitnodiging
U bent als pers van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij deze opening. Het officiële gedeelte start om 15.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Vanaf 15.00 uur bent u welkom aan de Osdorperban 11a in Amsterdam. U kunt zich per e-mail aanmelden via Gemma Veerman; gveerman@bartimeus.nl.