Sigmund breidt uit - Marianne Dewandeleer vervooegt Guy Ooms

10/06/2010 10:10

Sigmund

Antwerpen, 10 juni 2010 - Het bureau Sigmund, al meer dan 15 jaar actief in België en Nederland onder leiding van Guy Ooms, neemt uitbreiding. Marianne Dewandeleer, voorheen Hoofd Communicatie en Employer Branding bij PricewaterhouseCoopers, treedt toe als zakelijke partner van Guy Ooms.

Marianne Dewandeleer: "Mijn keuze voor Sigmund is duidelijk. Sigmund bouwt op basis van zijn beproefde methodologie een bedrijfsmerk van binnenuit. Dat is een benadering waar ik ten volle achter sta en die al meermaals haar effectiviteit en succes heeft bewezen. Het is via echte betrokkenheid van de mensen in het bedrijf dat wij het merk een boost geven. En een dergelijke strategie straalt meteen af op klanten en de wijdere omgeving."

Marianne Dewandeleer (Master in Communicatiewetenschap en MaNaMa Verzekeringswezen) startte haar loopbaan bij IKEA als PR officer en ging vervolgens naar Wolters Kluwer om via Citibank en Commercial Union bij Creyf's te belanden. Daar maakte ze de internationale uitbreiding van de groep mee en werd ze Europees Marketing Manager. De laatste 8 jaar werkte ze voor PricewaterhouseCoopers (PwC), waar ze instond voor communicatie, research-projecten en de relaties met de pers. Ze zette het PwC employer brand stevig in de markt.

Guy Ooms: "Met haar ervaring in grote internationale groepen en merken - vooral in de dienstensector - is Marianne echt een aanvulling voor het bureau. Ik kende haar al een tijdje vanuit de Expert Group Employer and Internal Branding van de Stichting Marketing die ik voorzit en wij hebben eenzelfde visie over wat communicatie moet zijn én moet doen bewegen."

*** einde bericht

Over Sigmund

Sigmund is een adviesbureau dat focust op betrokkenheidsstrategieën en communicatie. Sigmund bouwt merken van binnenuit met het oog op duurzame resultaten in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. Sigmund biedt diensten als research, strategie, consulting, training en coaching, hoofdzakelijk in de domeinen Corporate Communication, Internal en Employer Branding.

Sigmund is een merk van Juny nv.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel