Ingezonden persbericht


Euregionale prijs voor mensen met een goed idee voor een nieuw bedrijf

Eerste StartersAward wordt uitgereikt op Drielandenpunt

MAASTRICHT - Voor het eerst wordt dit jaar een StarteersAward uitgereikt, mogelijk gemaakt door het grensoverschrijdend project Extensio (www.extensio.biz). Op 10 juni a.s. valt de prijs ten deel aan iemand uit de euregio Maas-Rijn die een goed idee heeft en op basis daarvan in deze euregio een bedrijf wil beginnen.

Ruim 40 starters hebben reeds hun plannen ingediend. Voor de drie winnaars ligt een prijzenpakket van in totaal ¤ 14.000,- klaar. In de euregio Maas-Rijn wonen ongeveer vier miljoen mensen en zijn zo'n 250.000 bedrijven actief. Voor ondernemende starters bieden zich legio kansen aan om zich op deze ruime markt te ontplooien. De nieuwe award is bedoeld als een beloning én als aanmoedigingsprijs voor starters en jonge ondernemers die dit met een euregionale insteek willen aanpakken.

Een euregionale jury, samengesteld uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, beoordeelt de drie beste ondernemingsplannen.

De StartersAward is een initiatief van de GründerRegion Aachen (D), Unizo Limburg (B), Basse-Meuse développement (B), Unternehmerverbund UCM (B), WFG OstBelgien VoG (B) en het StartersCentrum van de Kamer van Koophandel Limburg (NL).

De partners van het project Extensio nodigen u van harte uit voor de prijsuitreiking op donderdag 10 juni 2010 in Café Restaurant Wilhelminatoren op het Drielandenpunt in Vaals. De bijeenkomst begint om 18.30 uur en eindigt tegen 22 uur.
Noot voor redacties

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail met vermelding van naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres naar Ans Janssen: ajanssen@limburg.kvk.nl.



Ingezonden persbericht