1We Chain Drinks voor een betere wereld


1We-TV zet voet op Afrikaanse bodem

AMERSFOORT, 20100531 -- Inspirerende, informele borrels voor ondernemers die een betere wereld als kans zien voor hun bedrijf. Dat zijn in het kort de 1We Chain Drinks van 1We The Chain, het ondernemersnetwerk voor een betere wereld. Op donderdag 10 juni vindt in 1We Studio 1 in Amersfoort de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie plaats.

Deze 1We Chain Drink belooft een heel speciale meeting te worden.Twee weken geleden zette 1We-TV voet op Afrikaanse bodem. Tijdens de Chain Drink op 10 juni een tipje van de sluier van de nieuwste TV-documentaire over de drinkwaterproblematiek in dit land vol contrasten. Verder in het 1We Journaal onder anderen:

- Arnoud Ongerboer de Visser van MPI over de Multi Purpose Water Unit als dé oplossing voor schoon drinkwater in onder meer Kenia. Een verslag van een spannende reis.
- Frank Klemann die met zijn nieuwe bedrijf Tulpfietsen het 1We Riksjaproject in Bangladesh actief steunt.
- Albert Jourdan van Jourdan Sustainability Coaching over de introductie van het 1We Erkend Puur Label.
- Coen Vermeeren van Hexia Design over een zeer bijzonder initiatief ter ondersteuning van het 1We Riksjaproject.
- En nog veel meer verrassende onderwerpen...
...en natuurlijk heerlijke 'Chain Drinks' en gezellig netwerken!

Je bent vanaf 19.30 uur mét introducé van harte welkom in 1We Studio 1 aan de Fortranweg 3 in Amersfoort. Vooraf aanmelden is zeer gewenst! Kijk voor meer informatie op www.1we.com.





Ingezonden persbericht