Provincie Zuid-Holland


Inloopavond bochtafsnijding Delftse Schie



Voorlopig ontwerp op 10 juni te bekijken

De provincie Zuid-Holland organiseert op donderdag 10 juni een informatieavond over het voorlopig ontwerp van de bochtafsnijding van de Delftse Schie. De avond wordt georganiseerd in Museum Oud Overschie aan de Overschiese Dorpsstraat 136-140. Belangstellende kunnen tussen 17.00 en 20.30 uur binnenlopen voor informatie.

Tijdens de avond kunnen bezoekers het voorlopig ontwerp bekijken. Dit is een technische en gedetailleerde uitwerking van het schetsontwerp, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de wensen en behoeften van belanghebbenden. Alle reacties op het schetsontwerp, dat op de bewonersavond op 1 april 2010 is gepresenteerd, liggen ter inzage. Medewerkers van de provincie en de gemeente Rotterdam zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De bochtafsnijding in de Delftse Schie zorgt voor een veilige en vlotte doorvaart. De provincie Zuid-Holland werkt samen met de (deel)gemeenten Overschie, Rotterdam en Schiedam, het Hoogheemraadschap van Delfland en het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Meer informatie vindt u op www.zuid-holland.nl/bochtafsnijding. Wilt u de nieuwsbrief over de bochtafsnijding ontvangen? Geef dit dan door via bochtafsnijding@pzh.nl, onder vermelding van uw naam en e-mailadres.