Ingezonden persbericht



Quintiq wint Best Managed Company 2010 award

Deloitte, TiasNimbas Business School, de KvK, VNO-NCW en Management Team selecteren 45 winnaars

's-Hertogenbosch, 10 juni 2010 - Quintiq, leverancier van geavanceerde planning- en scheduling-oplossingen (APS), behoort tot de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies-programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. Vanuit dit programma zoeken de deelnemende partijen naar de best geleide Nederlandse ondernemingen in het mkb en groter.

Het jaarlijkse Deloitte-programma vindt in 2010 voor de derde keer in Nederland plaats. Quintiq doet voor de eerste keer mee. De programmawinnaar mag zich een jaar lang Best Managed Company 2010 noemen. In totaal meldden 150 organisaties zich aan voor de verkiezing. "De nominatie voor Best Managed Company 2010 is een grote eer voor Quintiq en onderstreept de inspanningen van ons managementteam om het bedrijf goed te leiden", zegt Victor Allis, CEO van Quintiq. "Het geeft ook aan dat we een solide organisatie zijn. Daarnaast is het opnieuw een waardering na het winnen van de High Growth Award 2009 in de regio Zuid-Nederland." Allis ontving in 2008 de titel Accelerating Entrepreneur of the Year van Ernst & Young. Het Best Managed Companies-programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal tien miljoen euro. Het programma richt zich niet alleen op omzetgroei, maar vooral op excelleren door goed management. Onderdelen als strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur verdienen speciale aandacht binnen het programma. ###

Over Quintiq
Quintiq biedt geavanceerde planning-, scheduling- en supply chain-software. De software van het snelgroeiende bedrijf, opgericht in 1997, ondersteunt planning en optimalisatie van complexe bedrijfsprocessen in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Quintiq staat in Nederland en het bedrijf heeft vestigingen in Australië, China, Finland, Duitsland, Maleisië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Quintiq wordt gebruikt op meer dan vijfhonderd locaties in 74 landen. Voor meer informatie: www.quintiq.com.